Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   soyut matematik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/173076-soyut-matematik.html)

bluemoon24 12-01-2009 12:19 AM

soyut matematik
 
* önermelerle başlayıp,fonksiyonlar,kümeler,matrisler,olasılık-permütasyon diye giden sürekli ispat yapılan lanet derslerden biri.



* matematik bölümü öğrencilerinin 1.sınıfta aldığı ders.



* koc universitesinde mat 103 koduyla verilen ders. sınıf 8 kişi. 2 kişi ilk defa bu dersi alıyor, 6 sı da kalmış. zorluğunu anlayın, ya da öğrencilerin aptallığını.



* ilk başlardsa çok kolay gibi görünen dolayısıyla önemsenmeyen, ancak sonradan göte giren ders. allahtan kredisi düşük.



* bagıntı, fonksıyon, grup, halka, homomorfizma,izomorfizma, algoritma konularından olusan ve dersi verene kadar kendizi hayattan soyutlamanız gereken matematik bölümünde okuyan ogrencileri irezil eden derstir. genellikle teorem ispat seklinde seyrettigi icin matematiksel olarak pek bise kattigi soylenemez. buzamana kadar bildiginiz matematigi bir teoremle alasagı edebilir. dersi verdikten sonrada bircok bildiginiz seylerin aslinda yalan yada varsayim oldugunu goruncede nihilist bı sekılde cıkmanız dersten pek olasıdır. bu dersi vermekte aslinda bahsedilen kadarda zor degildir amac ogrenmek degıl sadece ezber oldugunda ılk alısınızdada verebilirsiniz.egıtım sıstemının sacmalıgıda yada yanlıs kullanımıda bu noktada yıne karsımıza cıkmaktadır.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.