![]() |
mesafe * ara, uzaklık. * büyük müziyen serdar ortac'ın piyasaya çıkmak üzere olan albümünün adı. * ünlü türk düşünürü,şair,filozof serdar ortacın piyasaya çıkmış olan albümünün ve albüme adını veren şarkının ismidir. bir zamanlar sevdiğin aşkı bildiğin günler oldu mu bana güller verdiğin tatlı nağmeler gerçek oldu mu bir zamanlar sevdiğin aşkı bildiğin günler oldu mu bana güller verdiğin tatlı nağmeler mevsim oldu mu hiç yüzünden darılmak her güzel şeye alınmak bitik ve mutsuz anılmak alın yazımsa sildim çoktan peşimden gelirsen aşk için direnirsen nerde yanlış bilirsen çözmeyi düşünürsen belki bir gün bulursun ama sen onu da unutursun boşver boşver yüreğinden yaralı bizim hikayemiz kaderimden kalanı silsem de gitmiyor iki sohbet aralığı bütün mesafemiz geldim anlamıyor yüreğinden yaralı bizim hikayemiz kaderimden kalanı silsem de gitmiyor iki sohbet aralığı bütün mesafemiz sevdim anlamıyor * distance * serdar ortacın son albumunun ısmı * bulmacalarda "ara" diye tabir edilir... * iki insan arasındaysa hiçbir zaman kapanmayacak ve metre cinsinden ölçülemeyecek şey. * insan ilişkilerinde ayarı en zor, en önemli detay. * serdar ortac'ın sayılı güzel şarkılarından. * introsu r&b tadında olan tatlı serdar ortac şarkısı. * serdar ortaç'ın klip çektiği şarkı. * hareketli goruntusünün başarılı olarak değerlendirilebileceği serdar ortac parçasıdır. * introsu moulin rouge'un açılış müziği olan nat king cole şarkısı nature boy'dan arak serdar ortaç şarkısı * . Kendisini bu kez kendi şarkısını araklamadığı için kutluyoruz. bu film müziği: http://www.youtube.com/watch?v=L_pnTS2KD8Y + bu da serdar ortaç versiyonu : http://www.youtube.com/watch?v=li24G7lfz20 + * kimi zaman sevenlerin kavuşmasına engel, kalpteki sızıyı arttıran, bazen aradaki tek sorun olan şey. * serdar ortac'ın uyari niteliğindeki albüm ismi. "serdar ortaç'a mesafeli ol" gibi bir anlam çıkartılması mümkündür. * üstad necip fazıl'ın kaleminden harika bir şiir mesafe Bu ne hazin mesafe iki ten arasında Bir hali dinleyenle dinleten arasında... * sevdicekle arada olduğu sürece, kişiye sürekli sevgisini sorgulatan, zamanı geçmez kılan, özlemi tetikleyip, ağlama katsayısında artışa sebebiyet verendir. * insanların uydurduğu bir kavram.eğer özlediysen görüşmek istiyorsan nerde olursa olsun görüşürsün.mesafe hiç bir zaman sorun değildir aslında.sorun haline getiren bizleriz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 AM. |