![]() |
cok kastim 29 karakter rumuza * enteresan bir rumuza sahip yeni bir beşinci nesil yazar. çok kasmış kendisi. * * "niyet ettim allah rızası için 29 karakterli nick almaya" tadında bir nicke sahip yazar. * kasılmamış bir rumuz. ama kasıntı olduğu aşikar. * yeni gelmiş yazar. hoş gelmiş. * kasmış ama başarmış. 5. nesil uuser. hoş gelmiş. * sol frame canavari olmasını dilediğimiz yazar. değişik varyasyonları için * kendisinden 60 karakterli başlıklar açmasını beklediğimiz yazar. sıkıyorsa bunu yapsın.* * devrik nick. * * hızlı bir 5. nesil yazar. 5. nesil olmasına karşın karması baya iyi seviyede. * çok duygulu uzun hava söyleyen şahıs.hep birlikte toplanılır havaya suya ayar verilir.cemiyetlerde sünnetlerde şarkı söylenir,arkaya bakmadan kaçılır.funk manyağı,grup arkadaşı,mosh pitte kaçılası vokal insan. * nesildasım yazar. arkadas canlısına benziyor. * elektronikçi susmak nedir bilmeyen sevgi pıtırcığı. * neşesi zirveyi ısıtan, komşu olduğumuzu öğrendiğim canayakın yazar. * kançıncı nesil olduğunu çaktırmayan yazar.*** * meslektaşım olan nesli kadar kalbi de büyük bir yazar. *** * "uydum hazır olan imama" diye devam etmesi muhtemel sözcük grubu.** * enişte dedik bağrımıza bastık aa o da nesi liberal çıktı benim gibi baldıza bu yapılır mı beh dediğim yine de sevdiğim çok sırıttıım için beni dişlek sanan şahane dişlerimi görememiş bir adet eniştedir. * bursa'ya gittiğimde zirve yapacağım yazar kardeşim. sözlüğe daha çok entry girebilmek uğruna uykusunu feda eden yazarlarımızdandır kendisi. beni çok iyi tanıyan yazar. *.ayrıca seside pek yanıktır bu arkadaşın.criss cornell hayranı,-ondan daha iyi *- bir sese de sahip.*.kendisiyle daha nice yıllar diliyorum kendime. * kendisi "osmangazi belediyesi 2. geleneksel liseler arası müzik yarışması"nda 2. olmuştur.ayrıca okul dolayısıyla 5 senelik bir arkadaşlığımız vardır. * şerefe şerefe şerefe yazarıdır. * 22 mayıs'ta okul adına kurduğumuz grupla girdiğimiz liseler arası müzik yarışması'nda 1.olan yazardır.tebrik etmek lazım kendisini.onunla çalmak bir zevk. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:24 PM. |