![]()  |  

satantango  * macaristan isvicre almanya ortak yapimi bela tar imzali ve nickime ilham olmus uzunca bir film.  * yeni bir yazar. * kendisine en basta saglikli, huzurlu ve kisisel gelisimine katkida bulunacak yeni bir yil diledigim yazar. is bu entry i okuyanlarında diledikleri gibi bir yil gecirmesini temenni ediyorum. * türkiye'de herkesin ingilizce bildiğini ve laptop'uyla arz-ı endam ettiğini zanneden ve ''bu çağda fabrika mı kalmış yahu?'' diyen yazardır. bu kadar cehalete pes diyor ve dumurumla başbaşa bırakıyorum kendimi. kendisi yediği bezelyenin tarlalardan toplandığını ve fabrikalarda tüketilebilecek hale geldiğini acilen öğrenmelidir. laptop'tan fırlamıyor ürünler güzel kardeşim. hem senin laptop bile fabrikada üretiliyor. * aldatılan kadın ve erkeğin ilk tepkisini gözlemleyen yazardır. sokakta aldatıldığınızı öğrenirseniz etrafınıza bakın, bir yerlerde kendisi pusuya yatmış bekliyordur. * entrylerinden anladığımız kadarıyla çevresi tensel cekim'e maruz kalmış insanlarla dolu olan yazardır. * ne kendini ne de başkasını aldatmaya inanmayan yazar çizer takımından biri. * fark edebilmiş yazar. çığ olsa gerek. * tuttum bu adamı.  |  
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 PM. |