![]() |
guzel insan * insanın şekli güzelliğini değil içgüzelliğini belirtmek için kullanılan övgü içerikli sıfat tamlaması * 1.75 boya sahip * , mavi gozlu, sarisin, 60 kilo * , gamzeli, sevecen guluslu, ahu bakisli, ceylan sekisli, disi kimse. tanima uyan arkadaslara buradan selam eder, seviyeli bir birliktelige ne dersiniz derim. * ağırlıklı olarak damarlarda alkol dolaşmaktayken eş dost için kullanılan, peşinden "öpüjem, büyüksün" nidalarının gelmesi muhtemel sıfat tamlaması. edit: nedense ibo pek kullanır bunu.** * ütopik bir nitelendirmeden ibaret olan iyi insan kalıbının biraz daha oturaklı hali olmazsa olmaz yüceltme edebiyatının biraz daha incelikli bir ifadesi guzel insan. en güzeli değil tabii! * soyle bir bakınca "her guzel seyin kötü bir sonu vardır." teorisinin henuz vuku bulmamıs oldugunu gorebeliceginiz başlık. ** bir de hiçbir şey güzel değil senin yüzünden diyorsanız bitmişsinizdir. pesin edit: fikirlerine göre değil aile ilişkilerine göre seçtim bu kişileri. görüş bağlamında daha önde gidecek şahıslar var. göz önünde bulundurarak linç edin canlar. peşin edit: fikirlerine göre değil aile ilişkilerine göre seçtim bu kişileri. hepsinin aile ilişkileri çok iyidir, valla. yoksa fikirlerini desteklediğim için değil. * -zor tuttum kendimi yazmamalıyım bunu diye fakat başarılı olamadım- |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 PM. |