![]() |
domaine hasret yumusak g * ex-humanistcellat. takkiyeci gördüm seni, hahaha. * bu ne lan dediğim yazar kişisi, nicki ciddi manada süper. hoş gelmiş. edit: umarım birisinin fakesi değildir, açıksözlü bayaa. * 'ulan bu nick deiştirmekte amma moda oldu ha' yazarı. selam ederim... * kendisine harika bir nick seçmiş, malatya diyarından hoş sohbet bir yazar arkadaşımızdır. düşünceleri ve fikirleriyle sözlükte kaliteyi yakalamış olan seçilmiş kişilerdendir.. * * nickiyle gece gece güldüren yazar. hoşgelmiş. * özellikle siyasi konularda, at gözlü insanları yamultmasıyla dikkat çeken yazardır. entryleri okunasıdır. * çaylaklık dönemimde adeta benim sözlükteki elim, ayağım, gözüm, kulağım olmuş ve bana büyük faydası dokunmuş üstad. her zaman sözlüğümüzde olması dileğiyle.. * tam da sözlüğün ihtiyaç duyduğu adamlardandır. tespitleriyle, sağduyusuyla.. sözlüğün yarınları için ümitlendiriyor. * yazılarıyla, tespitleriyle sözlüğün celebrity' si olacak bu adam. şu an buralar sakin gözüküyor ama '' yazarım '' havasında gezenleri pabucuna sokar, taş diye sallar. durmak yok, yola devam. * * 4. nesil içinden işaret edeceğim tek adam. üzerine tanımam. * balon=beyin..bilgi+deneyim+v.b.=beyin..balonun uçması....neden? * beni yazar olarak sözlükte tanımlayan ilk ulusözlük yazarı. yazılarını şiddetle takip eden bir kitlesi olduğu bilinmektedir. * bakılır bakılmaz farkedilen ve nickine hayran bırakan yazar kişisi. yaratıcılığın sınırlarını zorlamakla kalmayıp adeta parçalayan insan. * kaliteli entrylerin sahibi, usta kalem. * ilk önce oylayıp sonra okuduğum kaliteli yazarlardandır. * bazen ba$lıkları "bruker" hissi verebiliyor. * yarılmama neden olan yazar. * * entrysiyle hem hüzünlendirmiş hem de ne kadar kaliteli bir yazar olduğunu bir kez daha göstermiştir. * harf olanın kankileri için ''ş ç ı ü ö'' acıların harfleri. * * entrysiyle beni güldürmüş yazar. tebrikler. * uzun entryleri bile, hiç sıkılmadan, zevkle okunan yazar. hocamız olarak kabul edilebilecek kadar nitelikli bir kişi. * kendisini * düşüncesini korkusuzca ifade eden, klavyesi kuvvetli yazar. * içinde bulunduğumuz anlarda " o bunu taciz etmiş, şu şeriat istiyor, darbe olmalı" vb. iç karartıcı entryler arasında yazdığı çocukluk yıllarına ait o masumluğu ve saflığı entrylerinde harika anlatan ve yüzümü aydınlatmış yazar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:46 PM. |