![]() |
otur sifir * sıfır'ın dairesel görkeminden mütevellit kabaetle * oturmakla sonuçlanan tepki cümlesi. * sözlüye kalkan öğrencinin hayatını karartan, "anneme ne diyeceğim ben şimdi" diye düşündüren, kalbe bir ok gibi saplanan kelime ikilisi. * - gel muzaffer seni bi sözlü yapalım + ya hocam yapmasanız da olur - olur mu? orada çok konusuyosun biraz da burada konus + ehm.. öhöm... peki - sen bize hede hödönün çeşitlerini anlat.. + aa şey şimdi hocam.. kem küm? - muzaffer bilmiyosun sanırım? + ya hocam orda gülüyolar ben bu ortamda sözlü olamıyorum.. - sen onlara bakma onlar kıskanıyolar senin yerinde olmak istiyolar ..... böle gider bu! ama en son hocanın sözü: - otur muzaffer otur.. sıfır!! * lisedeki fizik öğretmeninin sınav notu açıklamasını hatırlatan başlık. öğretmen:saturn... saturn * : buyrun hocam öğretmen: adana saturn: hocam pardon anlamadım öğretmen: nasıl anlamadın. saturn: hocam fizik dersindeyiz sınav sonucunu açıklıycaktınız.... öğretmen: eee çocuumm adanının PLAKA kodu nee saturn: ne biliiim hocam.hem ne alaka....... öğretmen: 01 çocumm 01 yani senin notun saturn: ööhhmmm honk...heeeee * öğrencinin şunu söyleyebileceği hede - hayır neden? ayakta sıfır alınamıyor mu? tarih hocası: çocuklar bugün sözlü var. çocuklar: pısfısısıfsısıf oehuehueoahueuahuahu. hocamm bir nisan dimi? tarih hocası: oğlum evladım ben sizi hep sözlü yapıyorum ztn. çocuklar: oeh haklı ya. tarih hocası: sen kalk bakiim 3068 çocuk: oeh tarih hocası: *evet anlat. çocuk: ama hocamm. karışık sormuodunuz ki? tarih hocası: bu biraz farklı işte. sözlü sözlüdür. otur sıfır. sen gel 3013! kız: hocam çalışamadım tarih hocası: otur sıfır. sen gel kacak? kacak: ı ıh ee şey hocam, kalkmasam? tarih hocası: sıfır otur kacak: * tarih hocası: ee artık ben anlatayım. * * bu arada 1 nisan şakasıydı. euhuehueuhe morali sıfır çocuklar: * * şimdilerde sıfır vermek nedense görülememektedir bunu yerine hocalar insafa gelmiştir artık "on" vermeye başlamışlardır. hatta bi diyalog şöyle zuhur etmiştir: hoca: otuuuurrrr sana on verdim, sözlü notun bir hem de sıfır bir. * tembel ögrencilerin sık sık duyduklari söz. bazen kendince komiklik yapmaya calisan ögrenciler de duyar. bir cografya dersi: - hissiz şşş uyuma kalk bakalim. + efendim hocam? - söyle bakalim.. berdan gölü nerededir? + mardindedir hocam. - !? + ehehaha.. - otur sıfır. şebek. * yiğit özgür ün bir karikatüründe değindiği hadise. -otur sıfır +e kalkarken de sıfırdı. * uktecinin notu bölümüne yazılabilecek alternatif gerekçelerden birisi... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 PM. |