![]() |
sahte * gerçek olmayan, gerçeğine benzetilmeye çalışılan anlamındadır. * imitasyon,çakma,fake denilebilir ayrıca. * bir zamanlar deli gibi dinlediğim hala da en sevdiğim yalin şarkısı. siyahına pembe inandırılmış birliktelik. gündüzüne mumlar yaktırmış, emanet aşk yenik... ben ki sıcaklığın heveslisi, ben ki gözyaşımın katili, terkedip gururumu ağlıyorum şimdi... sahte, sahte, her şey sahte... kalp yenik, akıl kanmıyor sözler sahte... bir küçük oda, sevgilerim içinde, kilit vurmuşum kapısına... çaresiz aşk eli kolu bağlanmış, nöbette duruyor dışarda... * yalın'ın en güzel şarkısı... * yalın'ın ağlatmayı başarabilen şarklarındandır. * başına geldiği kelimenin değerinde,haysiyetinde veya anlamında büyük düşüş yaratan sıfat. * bir metro sarkisi. Sen yokken buralarda Yalanlar Yılanlar dolu Kimler için gözyaşları döktüm Hangi oyuncu dudakları Öptüm Elleri sahte, gözleri sahte, Gülüşleri sahte insanlar tanıdım Elleri sahte, gözleri sahte Sevişmeleri sahte insanlar tanıdım Ve hepsinden kaçıp kendi Geceme saklandım Ne aşklar söndü bir gecede Geriye sözler Düşler kaldı Kimler için gözyaşları döktüm Hangi oyuncu dudakları Öptüm * bazı şeyleri inanılmaz iyi anlatmış yalın eseri. kalp yenik, akıl kanmıyor sözler sahte. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:26 PM. |