![]() |
pencapli yesil panter * 2. nesil yazar * nickiyle bizlere sevgili cenk ve erdem beyleri hatirlatan yazar adayi.. * * sinsi sansar simsarlarının azılı düşmanıdır.. sözlük için elzemdir.. * hoşgelmiştir.. * * manevi kardeş * * komik, eğlenceli, renkli yazar. kalitesi tse tescillidir. * ogame e20 den tanıdık gelen nik. * hayatında hiç ogame oynamamış yazardır. * son derece mantıklı entryleriyle ilgimi cekmiş yazar.* * bir yerlerden hatırlıyorum ben bu nicki ama * bu geceki msn zirvesi'nde yaptığı güzel esprilerin yanı sıra yapılan güzel esprilere verdiği olumlu tepkiyle takdir toplayan uuser'ımız. * nedir bilinmez ama nickini her zaman patlican kebabi diye okudugum yazar yada sanki hep bir yemek adi gibi geliyor bana * bir ay gibi kısa bir zamandır burada olmasına rağmen 500. entrysini girmiş yazar. * * * msn zirvelerinde tanıştığım, muhabbeti pek hoş olan,nickini hatırlayamadığım zamanlarda * kendisine pencaplı yeşil başlı govel ördek diyesim gelen yazar. * yeşilden ziyade maviyi seven yazar, ha bir de muhabbeti güzel, ama söylemeye gerek yok, çok da önemli değil zaten. * * öss sonucu neticesiyle yaşadığı moral bozukluğundan ötürü zaten giremediği eğlenceli entryleri ve zaten pek eğlenceli olmayan muhabbetlerini birkaç gün gerçekleştiremeyecek gibi görünen yazarımsı. * öss'ye canını sıkmaması gerektiğini tavsiye edebileceğim uuser. hayat daha önüne ne olanaklar çıkaracaktır. enseyi karartmasın, yazmaya da devam etsin bu arada, bizde sukelalara devam edelim. * ne güzel seneye beraber gireriz dediğim yazar,ayrıca bu üzüntün 1 gün olsun yarın entrylerinle geri gel şukelalarımızla burda olucaz dedirten yazar kişisi. * "takma kafana sevgili kardeşim" dediğim yazar kişisi. * osman19cm ile msn zirvesinde tanışmış, çok bi kaynaşmışladır. kanka olduklarına dair bir söylenti vardır. * msn zirvesine katılmama ön ayak olan, tanıdığıma çok memnun kaldığım, dost canlısı, yürekli, asla yıkılmayan yazar arkadaşımdır... hiçbir şey moralini bozamazdır... * * nickini ilk gördüğümde aklımda sincaplı yeşil panter olarak kalan yazar.sincaplı panter de ne ola ki diye pek bi yıprattıydım nöronlarımı * tatil dolayısı ile sözlüğe bir süre ara vermek zorunda olan yazardır.he sözlüğü unutacak değildir, bulduğu fırsatları değerlendirecektir.* * sözlüğe ara veren,en kısa zamanda geri dönmesini temenni ettiğim yazar arkadaş* * bensiz tatile çıkacak olan yazar. beni üzmüştür. * * * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM. |