![]() |
ayagi kokan birine soylenecek sozler * * - o ne olum başka çorabın mı yok? kelimeler kifayesiz kaldı be abi offf! * "amcamın ayakları da panço gibi.." * - adamım ayağın kokuyor. * * ayakların bok çukuruna mı düştü? * doritos u ayaklarınla mı yiyosun? * - çoktandır peynirli tombi yemiyordum. kokusunu özlemiştim valla sağol. * - ya nezleyim ama pis bir koku aldım sanki. * -hacı o ne yaa çorabın üstünde ne var? -ne nerede? -şapkalı mantar çıkmış olum ne zamandır değiştirmiyosun çorabı.. -küçükken annem giydirmişti en son ondan beri böyle * - ayakların çürümüş lahn senin! - o ayaklar gerçek mi? - hobit! - çamaşır suyuna bas yatarken - burnumu hissetmiyorum - osursan süper olacak * - camı açsan belki burda da yaşayabiliriz. * senin sayende hayatımın anlamı değişti. * tuzlasaydın. * yanık kokusu alıyorum bi yerden. * -hii!* kokarca katili! * laa git şu ayaklarını tuzlu suya basta gel.* * ayağını yıka.* * * + peynirli çubuk kraker mi yedin abi sen? * -foseptik çıkuruna mı düştün lan sen. * - oha dostum bu ne yaa. ayağın feci kokuyor. burnuma kramp girdi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:57 AM. |