![]() |
zall kim lan * uçası gelen yazarın sorduğu sual. cevabı kısa sürede alacaktır. * önce cami duvarının yerini öğrenmesi gereken bir kişiden duyabileceğiniz cümle. * bence zall insanın kendine yakışanı giymesidir. * * şimdi zall diyince akla iki soru geliyor: 1- zall nedir? 2- niye atılır? * nesin lan sen? roberto carlos'a forma imzalatmış gibi sevindim sana entry girdikçe. yoooooo, onu da yaptım lan. zall'a açık mektup diyecektim, o da girilmiş. zall benle konuşmazsan seni bot kabul edicem ona göre. zall benle konuşursan selebiriti mi ne ondan yap beni, e mi? zall yapıştın koltuğa lan, gir lan aramıza. bak bu türkiye, bu da gündemimizdeki konular. bak bu da sözlük açma rehberi. gel lan. sevicez seni. valla bak. * zall denen şahısı tanımayan bünyenin söylemi. * uludag uni.de derste bir muhabbet esnasinda hoca tarafindan sahsima sorulan soruama lan kismi yoktu h:kim bu uludag sozluk un seysi b:hocam admini var,moderatorleri var h[img]/images/smilies/redface.gif[/img]nlar kim,sahibi kim? b:hocam zall diye bi eleman var,sahibi arkadan bi ses:hocam muhendislikte okuyo ne kadar dogru bilmiom muhendislik kismi ama hocalar ariyor adami zall kim lan!! * zall'i tanimayan yeni yazar repligi. * ne * o: zall. bena en yakın çıkışı bul. morfeyyaz: bekle neco, zall kim lan. neco: tank'ın yerine aldık abi. morfeyyaz: cv'si bana ulaşmadı. niye benim haberim yok?! neco: abi bu adamın ayrıca uçurma yeteneği de var, çok opsiyonel yani. morfeyyaz: hadi bakalım, hayırlısı olsun. * cevabi * nolu entryde sakli olan soru. * sözlüğe yeni katılmış agresif tipli yazar:- sözlüğün eskilerinden sessiz, sakin efendi tipli yazar:+ + sevgili yazar arkadaşım böyle entryler seni uçuruma sürükler. - ne uçurumu arkadaşım. kim ne yapıcak bana. + bak kardeşim zall ve ekibi önce entryni siler, sonra hayatını. demedi deme. - zall kim lan, yemişim zall ı da ekibini de kimse bana birşey yajdfhsaj**. * sikca sorulan sorular bolumune eklenmesi gerekir,tabi lansiz hali. * no'lu entryden sonra sahsima sorulmus,dilim tutulmustur nasil cevap versem bilemedim. o biiir... * füzelenesi gelen yazar söylemidir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 PM. |