![]() |
alo zall * tanım: sözlük moderatörlerinden sonra aranabilecek zall call centerdır. * + alo ? zall? - goyyimde hamile gal! yuhaha + josef nelere kâdirsin... ah canıığm. * 444 9 255 * aradıgınızda 'aradıgınız kısıye suanda ulasılamıyor lutfen daha sonra tekrar deneyiniz' seklınde bır ses duyma ıhtımalınız yuksektir. Ayrıca ing. için * -arıza yaz 8090 a gönder "zall" evinize gelsin. * 444 zall yani 444 9 255 nolu telefondan ulasilabilecek hat. 444 9 255 - alo zall hattina hosgeldiniz. for english please press 9. hal hatir sormak icin 1 i, yalakalik yapmak icin 2 yi, sozlukle ilgili teknik sorunlar icin 3 u, moderasyonla olan sorunlar icin 4 u, sozlukle ilgili sikayetler icin 5 i, moderator olmak icin 6 yi, zall'la dalga gecmek icin 7 yi, tum diger arama nedenleriniz icin 8 i ana menuyu tekrar dinlemek icin * i tuslayin. * - alo zall? + ben zall beyin sekreteriyim, buyrun. - beyin sekreteri mi, o da ne aman tanrım? + zall'ın sekreteriyim. - o manada, tamam, zall ile görüşecektim. + zall bey şu anda bir iş gezisinde... - gelirim bak oraya! + beyefendi durun, kendisi toplantıda, odaya giremezsiniz, güvenlik! - ne salak sekretermişsin lan, telefonda konuşuyoruz! + ya her şeyi berbat ettim değil mieeaaa? - insan illa zeki olacak diye bir şey yok! + kem kem de kem küm! zall bey, toplantıdan sonra size dönecekler! - yok istemez, fakir yazarına yalan söyleyen sahibi napayım? ha napayım söyle bana! + ne kötü! * +zall naber hacı yüzünü gören cennetlik? -teşekkürler efendim sizleri sormalı? +lan sen böyle kibarcık takılıyorsun ya hakkında iddaalar çıkmış ne diyorsun? -anlayamadım efendim, ne gibi? +hani biraz fazla kibar, şöyle böyle diyolar senin için? -lan beni ayar etmeyin kaçıncı telefon bu ! öyle olmadığını kanıtlamam için illa ebeyin *mını mı *ikmem lazım lan !? çatt.. + *lan iyi ki nick vermedik hea. biliyordum senin de bizden olduğunu, kibar gibi gözüktüğünü biliyordum, senin de içinde bir ayılık olduğunu biliyordum zall. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 PM. |