Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   zor mac olacagini biliyorduk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/172545-zor-mac-olacagini-biliyorduk.html)

bluemoon24 11-01-2009 11:44 PM

zor mac olacagini biliyorduk
 
* Futbolcuların macın bitmesini müteakiben tv kanallarına verdikleri röportajın ilk cümlesidir. çeşitli şekilleri vardır.







Galibiyet halinde: Zor maç olacağını biliyorduk. buraya kazanmak için gelmiştik



* . çok iyi mücadele ettik savaştık. emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum.







Beraberlik halinde: Zor maç olacağını biliyorduk. En az 1 puan alacağımızı da biliyorduk,çok iyi mücadele ettik fakat basit savunma hatalarıyla kalemizde bir gol bulduk.üzgünüz.



Mağlubiyet halinde: Zor maç olacağını biliyorduk. Çok iyi mücadele ettik fakat basit goller yedik. Bu macın hakkı beraberlik olmalıydı. Öünümüzdeki haftalara bakacağız.



* kanımca ziyadesiyle galibiyet durumunda söylenir. röportaj yapılan sporcu orgazm sigarası içermişcesine söyler bu sözleri. zor olacağını biliyorduk, zor da oldu, daha zevkli oldu manası vardır aslında.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.