![]() |
muhabbet * Sevgi.Konuşmak,sohbet. * metin akpınar ın kanal 1 de yayına girecek programı. metin akpınar ne yaparsa yapsın, deliler, beyoğlu beyoğlu kabarelerini aşamayacağı aşikardır. * bütün çabalara rağmen o kabarelerdeki ekip bir araya getirilememiştir. * bir dönem 1.2.3.4.5. kasetleri çıkan üçlemenin adıdır. en büyük özelliği muhlis akarsu-arif sağ- musa eroğlu üçlüsünü buluşturmasıdır. saz da zaten böyle çalınır gösterirler. * http://www.youtube.com/watch?v=FLWLoOKySVw + http://www.youtube.com/watch?v=-Jxf-SQLBZk + * gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane! kahvem bittii. * Yedi albümden oluşan halk müziği serisi. Muhabbet 5'ten sonra arif sağ ayrılmış yavuz top, muhlis akarsu ve musa eroğlu seriyi devam ettirmiştir. Sonrasında başka sanatçılar tarafından "muhabbet" kelimesini taşıyan albümler de yapılmıştır. En son Akkiraz Müzik tarafından "Muhabbet türküleri 1" ve "muhabbet türküleri 2" isimli albümler çıkarılmıştır. Muhabbet 1,2,3,4,5,6,7 albümlerinin içerikleri şöyledir: Muhabbet 7 1. Yaram Sızlar 2. Ağlatırsan Beni 3. Bugün Ben Bir söz işittim 4. Tek Zeybek 5. Gel Cananım 6. Pahalılık 7. Duaz-ı imam 8. Bırak Gam Kederi 9. Medet Sevdiğim 10. Yavrumu Vuranlar * Yavuz Top 11. Ne Derse desinler 12. Gül Dalı 13. Yağmur Yağar Muhabbet 6 1. Deli misin Divane mi 2. BEnim 3. Gerek 4. Karşıda Görünen 5. Karlı Dağlar Işımış 6. Hasretin Beni Yakıyor 7. Dost Hasreti 8. Bozatlı Hızır 9. Bilmez Ali'yi 10. Usanmaz mı 11. Korkirem 12. Aştı Gitti 13. Derdim Gizli 14. Can Pire Kurban Muhabbet 5 1. işte geldim /arif sağ 2. ceylan gözlerin kurban olduğum / musa eroğlu 3. kalmamış /muhlis akarsu 4. o dosttan yana / yavuz top 5. gönül * / arif sağ 6. pazarlık edelim / muhlis akarsu 7. şu koca dünyada / musa eroğlu 8. gitme turnam / arif sağ 9. garip / muhlis akarsu 10. sen bir ceylan olsan / koro 11. ali diyerek * /arif sağ 12. beri gel güzelim * /musa eroğlu 13. tokat ellerinden * / yavuz top Muhabbet 4 1. yeter bana / arif sağ 2. ali ye doğru / musa eroğlu 3. söyle /yavuz top 4. bütün insalardan / koro 5. ağlama * / arif sağ 6. demedim mi / musa eroğl 7. sen mi geldin /yavuz top 8. hey erenler 9. efendiler bağı / arif sağ 10. minnet eyledikçe / yavuz top 11. mevlam birçok dert vermiş / koro 12. kanlı melek 13. yağmur yağar / arif sağ 14. bir saat yol iken / yavuz top Muhabbet 3 1. sivas ellerinde / koro 2. gelmesin / muhlis akarsu 3. ılgıt ılgıt esen / arif sağ 4. efendim / musa eroğlu 5. madem ki ben bir insanım / yavuz top 6. evlerinin önü * / arif sağ 7. ervah ı ezelde / yavuz top 8. gerçeğe hü /muhlis akarsu 9. saldım ben seni / yavuz top 10. kılınçoğlu * / musa eroğlu 11. imam hüseyin / arif sağ 12. ben garibim / muhlis akarsu 13. ipek mendil / musa eroğlu 14. dün mü burdayıdın / koro Muhabbet 2 1. Siyah Saçlarında 2. Alıştım 3. Bağışla Sevdiğim 4. Gurbet Elde Bir Hal 5. Garibin 6. Divana 7. Geldim 8. Benzemez 9. Derdimi Dökersem 10. Derdimin Ortağı 11. Ezel Bahar Olmayınca 12. Elleme 13. Kulak Verdim 14. Gurbeti Ben mi Yarattım Muhabbet 1 1. Dert Bende 2. Karlı Dağlar 3. Yine Katarlanmış 4. Sunam 5. Bir Avcı Avladı Beni 6. Gör Beni 7. Ela Gözlerini Sevdiğim 8. Yarelenir 9. Bebek 10. Fatma 11. Her Sabah Her Sabah 12. Bu Garibin Bir Derdi Var 13. Ya Muhammet * değecek insanla yapılması gereken vakit geçirgeci. * okey'in dört elemanından biri raki, beyaz peynir, karpuz ve/ veya kavun ile. * Ünal Yüksel ve Murat Ersen'den oluşan grup. Milli takım içinde bir şarkı yapmışlar : oh milli takim ole ole |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM. |