![]() |
sonsuzluk * bu entryi okuduktan sonra ucu bucağı görünmeyen gökyüzüne çevirin başınızı. işte sonsuzluk odur. * pentagram'in akustik, harika bir sarkisi. ayrica cogu yerde sonsuz diye gecmesine ragmen kendi sitelerinde belirtildigi gibi sonsuzlukmus asil adi. ben de yeni ogrendim, bir yasima daha girdim hatta. hexagram'in uyarisina tesekkurlerle iste sozleri: sanırsın, dağlarda yol olmaz usanırsın, kalbinde güç kalmaz uzanırsın, yarın olmaz zor günlerin ardında huzur olmaz ki her zaman umutların yön bulmaz yarın olsa da beklenen gün olmaz sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. umudum sonsuzdur uğraşım bitmez hiçbir zaman geliyor geçiyor hayat, dönüyor, durmuyor dünya. geliyor, geçiyor zaman dönüyor, durmuyor dünya. sanırsın, yalnızlık tek dostun aldanırsın, kaçmakla bitmiyor, hiçbir zaman yalnızlığın. sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. umudum sonsuzdur uğraşım bitmez hiçbir zaman geliyor geçiyor hayat, dönüyor, durmuyor dünya. geliyor, geçiyor zaman dönüyor, durmuyor dünya * bulutsuz bir yaz akşamında yere uzanıp gökyüzündeki yıldızlara baktığınızda, iliklerinize kadar hissettiğiniz kavram * vokalde demir demirkan olduğunu öğrendiğimde ** şok olduğum mükemmel parça. * pentagram in en iyi turkce parcalarindan biri. * üzerine çok düşünülürse kafayı yemesi muhtemel olgu.... * sadece içinde kalsın, sarhoşken söyledim herşeyi. öpüşürken gözlerimi kapıyorum ve diliyorum ki bu bir hayaldir. gönüllü acı çekiyorum unutmak istemiyorum. görülemeyeni sonsuzluk sandım, ama o ulaşamadığım yerde başlıyor. sonsuzluk şiiri. * insanoğlunun hala tam olarak kavrayamadığı,ancak limit yardımıyla yaklaşabildiği,aklın sınırlarını aşan allah'a has bir özellik. * çaresiz bir ihtiyaçtır ilk bakışta. din bazen karşılayabilir ama bu felsefece r olarak da nitelendirilebilir. bunun dışında doldurdukça artan boşluktur. her zaman boşluklar olacaktırsonsuza kadar.. * albümünün en son şarkısıdır . * imam rabbani'nin "bu dünya gibi 1.000.000 tane dünya olsa, hepsi ağzına kadar buğdayla dolu olsa ve 1 kuş 1000 senede 1 buğday tanesi yese, bu buğdaylar biter ama sonsuzluk bitmez." diye nitelendirdiği kavram. * sonsuzluğa hükmediyorum bu gece... sonsuzluk içinde yürüyorum sonunu bulmak için bu sonsuzluğun uğraş veriyorum..! by balmsd * 0 ile 1 arası neyse odur. * yan gelip yatmis 8 dir. * Dinlerken insanı titreten ve hüzünleten sonsuz nitelik taşıyan pentagram parçası.. *** * "sonsuzluk! sanırım ağaçların en eski tinidir!" ilhan berk * baharat takımları arasında yerini alan yeni bir şişedir. içine kapasitesi oranında sonsuzluk doldurabilir, yemeklerinize farklı tatlar kazandırabilirsiniz. * sözlükte yok! ama asagıdakiler belki işinize yarar.. -yaşam -ölüm -ömür * sonsuz olma hali. örnek * Pentagramın kuruluşunun 20. yılı kapsamında tüm türkiyede verdikleri konserler turunda ilk ve yanılmıyorsam tek antalyada çaldıkları şarkıdır. akustik gitar ve vokalin uyumu mükemmeldir... * matematikte karsımıza cıkan insanı ilet eden kavram. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 PM. |