![]() |
ntv spor football manager - 03.07.2008 * ntvspor un hayat verdiği yeni bir online menajerlik oyunudur. eski benzerlerinden farkı olup olmadığını yakında kendisi gösterecektir. http://fm.ntvspor.net/app/ * benzerlerinden pek bir farkını göremediğim oyun. ancak ilgi çekebilir. * dandikspor isimli takımımla dahil olduğum serüven. ayrıca mini ligler de kurulabiliyormuş. bir cengaver çıkıp ulu lig kurabilir. * Ulu Lig'in artık açıldığı oyun. Katılmak isteyenleri bekleriz. takımımın adı dringerspor... edit: önce ben kurdum lan... * * fazlasiyla ilgimi ceken altarnatif olarak yapilabilecek cok sey oldgunu gordum oyun. * stadyumu genişletip, oyuncularla birebir ilgilendiğim, sponsor bulup klube bolca para bulduğum ama bir türlü maç yapamadığım sanal futbol menajer oyunu.* * sezonu bugün 17:00 da başlayacak olan oyun. 17 maçlık bir sezon ve 1 günlük tatil var. herkes mahalli ligde başlıyor ve bu 17 maçlık sezon bitince herkes gücüne göre liglere yerleştiriliyor. * ilk maçların tamamlandığı fm.* * ilk maçıma 1-0 lık galibiyetle başladığım lig. önümüzdeki maçlarda daha yüksek performans sergileyeceğiz, bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. * ntvspor'un seviyesini konuşturduğu oyun. * sonradan gelenlerin ilk maçları ne zaman oyayacağı merak edilen oyundur. "telafi haftası yaparlar mı?" , "rapor geçiyor muymuş?" gibi sorular havada uçuşuyor şu anda. * tatmin ediciliği olmayan online oyun. belki zamanla alışılır. -evet maç raporu diye çok kapsamsız bir şey var. -denilene göre kayıt zamanı farketmiyormuş herkes eksiksiz maç yapabilecekmiş. -yanlış anlamadıysam oyuncuların kalitesinden ziyade dizilişler önemliymiş. son olarak elimde çok güzel futbolcular var, makul fiyatlara satılır. * az önce kaydolduğum menejerlik oyunu. bilindik internet üzerinden oynanan menejerlik oyunları gibi ama biraz daha allanmış pullanmışı. * team samurai takımıyla ulu lig'e başvurumu yaptığım oyundur. maçlar ne zaman bi cacık anlamadım daha karıştırıyorum efenim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 AM. |