bluemoon24 | 11-01-2009 10:29 PM | ayin 6 sindaki dogum gununu kutlama calismalari - 03.07.2008 * malumunuz öğrenim kredileri veya burslar her ayın 7'sinde yatmaktadır. e devlet babada her ay öğrencilerin hesabına 160 ytl gibi yüksek bir meblağ ile öğrencilerin cebini doldurur. bu para gelin görin ki ne hikmetse ortalama en fazla 15 gün civarlarında öğrenciyi geçindirir. geriye kalan 15 gün bildiğin ay sonu sendromudur. efendim gelgelim asıl konumuza. herhangi bir ayın 6'sında doğmuş bir kişiye türkiye cumhuriyetinde okuyan ve devlet bursuyla gecinen bir öğrencinin doğum günü yapma olasılığı nedir? ben düşündüm taşındım ve şöyle bi kanıya vardım. istiklal caddesi gibi büyük caddelerde başınız önde eğik gezerek kısaca yere bakarak bulduğunuz bilimum demir paraları birleştirin. sonra doğru bakkala. bakkalın reyonlarından gözünüzü eti browniye dikerek bir tane kapın. birleştirdiğiniz paraları bakkal amcaya devredin ve açılmış bi şekilde doğum günü olan arkadaşınıza paketide açarak ikram edin doğum günüsü kutlansın. |