![]() |
soruya soruyla karsilik vermek * gelen bir soruyu soruyla cevaplamaktır. örnek verecek olursak: a: oo baba selam naber ya? b: nolsun ya? * senden nbr? * a: iyidir ya! napıyosun burda? b: napıyo gibi gözüküyorum? * a: bilmem napıyosun? b: burası kantin değil mi? * a: evet de yani derse girmiyon mu babında sordum! b: girsem burda işim ne? * a: sabah sabah niye bu kadar sinirlisin olm? b: sinirli miyim? * a: evet.. neden? b: neden olmıyım ki? * bütün sinavlardan çakmamış mıyız yine? * a: tamam çakmışız da dünyanın sonu mu bosver, ne olacak? b: ne demek ne olacak? * pedere ne diycez? * a: e yalan söyleyemez misin abi? b: yalan yalan nereye kadar lan? * a: doğru diyosun! neyse derse gircen mi? b: giriyim mi? * a: bence gir, napıcan burda? b: derste napıcam? * a: ne biliyim dersi dinlersin işte, gel hadi! b: lan derse girince ders dinlediğimiz mi var? * a: peki sen bilirsin! ben derse gidiyom da son bişey sorabilir miyim sana? * b: neden sormayasın ki? * a: neden her soruma soruyla karsilik veriyon? * b: öyle mi yapıyom? * * ?!?! * * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 AM. |