Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   hayatin ogrettikleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/162142-hayatin-ogrettikleri.html)

bluemoon24 10-01-2009 10:31 PM

hayatin ogrettikleri
 
* cebinde sadece 1 ytl varken kucuk, ciplak ayakli, ustu basi paramparca bir cocuk sana mendil satmak ister. sen cebinde paran omadigini dusunup cocugu basindan savarsin. ama sonra cocugun hali gozunun onune gelir ve vicdan azabi duyup cebinde 50 ykr varken bile boyle bir seyi geri cevirmeyecegine dair sozler verirsin kendine.



iste bu hayat sana vicdan azabi cekmeyi ogretmistir.



cebinde sadece 1 ytl varken kucuk, ciplak ayakli, ustu basi paramparca bir cocuk sana mendil satmak ister. sen cebinde paran omadigini dusunup cocugu basindan savarsin. ama sonra cocugun hali gozunun onune gelir ve vicdan azabi cekmeye baslarsin. yolun yarisina gelmeden geri donup parayi verip mendili alirsin.



iste bu hayat sana kendine vermis oldugun sozleri yerine getirmeyi ve vicdaninin sesini dinlemeyi ogretmistir.







cebinde sadece 1 ytl varken kucuk, ciplak ayakli, ustu basi paramparca bir cocuk sana mendil satmak ister. sen cebinde paran omadigini dusunup cocugu basindan savarsin. ama sonra cocugun hali gozunun onune gelir ve vicdan azabi cekmeye baslarsin.yolun yarisina gelmeden geri donup parayi verip mendili almayacagini soylersin cocuga.







iste bu hayat sana kendine vermis oldugun sozleri yerine getirmeyi, vicdaninin sesini dinlemeyi ve kendine pay cikarmadan karsindakine iyilik yapmayi ogretmistir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.