![]() |
abdullatif sener condoleezza rice aski * olur efendim. neden olmasın ki. karizmaysa karizma. makamsa makam. abdullatif sener - aş condoleezza rice - cr not: condoleezza rice' ın turkce, abdullatif sener' in de ingilizce anladığı fakat konuşamadığı varsayılmıştır. as - hey kondii! cr - hey! as - nasılsın? cr - oh great...u? as - çok şükür...sana bişey sorucam cr - ok? as - ama bak kızmak yok cr - oh abdüüüül...come ooooon! as - tamam tamam. seninle sadece stratejik ortak olmak yetmiyo bana kondi... anlıyo musun beni? cr - wow...why? as - nasıl desem...tövbe yarabbim...alışkın da değilim ki böyle şeylere cr - oh abdüüül...relaaaaax! as - okey okey. benim ol istiyorum kondi. yalnız benim ol kondi! cr - oh my! abdül u're so sweet. but...but i am...i am a nigger*! as - olsun. zenci de olsan seviyorum seni. hiçbir şey umrumda değil! cr - ohh abdül...i am so...so happy! as - yalnız bundan sonra evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın...abdüllatif' in karısı amerika dışişleri bakanlığı yapıyomuş dedirtmem kimseye! cr - what?! * abdullatif sener'in ne kadar zevksiz olabileceğini anladığımız aşktır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 AM. |