Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   abazanlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/160159-abazanlik.html)

bluemoon24 10-01-2009 08:16 PM

abazanlik
 
* abazan olma durumu



* türk erkeginin genetik hastalıgı.



* formula 1 gösterilerini izlemeye gelen turistleri, kalabalığa getirip taciz etmek, yetmezmiş gibi bir de takip etmektir abazanlık. * *







eksi oydan sonra gelen edit: kendisi buralarda sanırım, formula gösterileri biter bitmez soluğu sözlükte almış demek. *



* Giyim mağazasında bayan bölümünde, bir kıza dokunamayan ancak bayan elbiselerini elleyen, içine elini sokan kişinin bulunduğu durum. * *



* yeni alınan kredi kartına şifre oluşturmak için aranan müşteri temsilciliğindeki bayan çok güzel konuşuyor diye yanlış numara deyip kapatmak..





* antalya da bir adamın cansız mankene tecavüz etmesidir.







http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=21996,3



* hem elime hem de başıma vuran iğrenç duygu. çevremde ne kadar adam varsa hepsi karı kız buldu, ben hala sapım. sözlükteki kadınların, kızların teklifleri değerlendirilecektir, karşılıksız kalmayacaktır. *



* beynin tüm fonsiyonların durduran, başa bela bir hastalıktır. ilacı yoktur.* kişide fizyolojik değişikliklerden sonra psikolojik bozukluklara yol açar. kişi, gördüğü her karşı cinsi cinsel bir objeye çevirir. genelde 14-15 li yaşlarda başlar. 17-19 da hastalık mertebesine ulaşır. 21 den sonra hafiften dalgalanmalar görür. zira kişi artık bünyedeki "karşı cins görme" eğilimlerine alışmaya başlar. hayvan olmadığının, insan olduğunun farkına vardıkça abazanlığını kontrol altına alır.







abazalığı yok etmekten daha çok onunla yaşamayı öğrenmek gerekir. nasıl "depremle yaşamayı öğrenin" diyorlarsa, aynı önlemler abazalık için de alınmalıdır. bünyede aşırı bir karşı cins duygusu baş gösterirse kişi başka eylemlere yönelmeli, gücünü sağ eline değil, bedenini deşarj edecek ve insanlarla sosyalleşecek eylemlere aktarmalıdır.







ancak yine de, özellikle erkeklerde, engellenemez. bir erkek her zaman yanından geçen kadının kalçalarına bakar. kendi kendine olur. istemsiz bir göz kaymasıdır. çünkü bu doğasında bulunan çiftleşme içgüdüsünden kaynaklanmaktadır.



* bir yaşam stilidir.







hayatın ya sırrını çözememek, ya da çözmektir. aşık olduğu zaman, karşılığını görememek, terslenmektir. ümidi kesmektir. damgayı yemektir. bıkmaktır. kafayı çekip melankolinin keyfine varmaktır.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.