![]() |
abazanlari destekleyen kizlar * abazanlari anlayan, empati kurabilen harbi kizdir. * kendilerini ateşe atarlar. kendi kuyularını kazarlar. kendi pisliklerinde boğulurlar. kendi düşen ağlamaz. kendi çöplüklerinde ötsünler. sonuncusu olmadı. * "bana destek verme kiz tavlamayi ogret" * 13 şubat 2006 tarihinde dünya abazanlar günü münasebetiyle taksim meydanında toplanan ve hacı şakir firmasına teşekkür konuşması yapan abazanların kortejlerinin hemen yanı başında kordon boyunca dizilmiş ve ellerinde "abi beni zik" yazılı pankartları ile aklımı başımdan almış kızlardır. ha senin ne işin vardı lan orda derseniz, ben de bir sosyal tespit pıtırcığıyım. üstüme gelmeyin. * destekledikleri abazanlar gibi abazan olan kızlardır. sonları iyi olmaz genelde. * abazanlık gibi bir kavramın ortadan kalkmasını isteyen kızlardır. * onlarla dalga geçen kızlardır, yürü koçum dedikten sonra gülerler. * * + karı..karıı. - aslansın kaplansın muhittin. salakça bi diyalog değ mi? bence de. * delikanlı kızlardır bunlar arasan bulamazsın. hakkatende bulamazsın ama. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM. |