![]() |
abazan sloganlari * versene versene bir kere versene. * bi kereden bişi olmaz be abla. isteriz *isteriz sloganını avrupa meydanlarında abazalardan duymak mümkündür* * birimiz hepimiz hepimiz birimiz için.* * bana bir kere verenin kirk yil kolesi olurum. * laetitia casta gibi karım olsun 100 trilyon borcum olsun* kıroyum ama para bende* * 31 in gücü yapııış. * benim için güzel çirkin farketmez, tabureye oturduğunda ayağı yere değsin yeter. * günde 5 posta asılırım tık demem.. * +hatun nasıl hacı? * -ya sen ne diyon biz at,esek,kedi,köpek diyoruz.. * bana atimi getirin.. * ceset soğuk mu? * * ben abazan diilim. sadece seçiciyim * leaaa kırooo atımı hazirlayın. * basın karşısında konuşma yapan abder* başkanı yaptığı bir açıklamada -eyyy sevgili halkım* yapılan araştırmalarda türkiye sınırları içinde kadınların çoğu erkeklerimizin % 8 ile birlikte oluyormuş,sizceeaa bizim de hakkımız değil midir?Hepimizin bir sevgilisi olması gerekmiyor mudur?Bu soruların cevabını bulmak için en önemlisi burdan meclise sesleniyorum,sözüm meclisedir ki bu konuda bize yardımcı olmaları için bir yasa tasarısı önerim vardır.bu projenin adı da abazalara ulke capinda yardimdır.Meclisten gelecek cevabı iler ki günlerde basına açıklayacağım.Haydi hhep berabeerr,* -Türkiye'de abaza kalmasın,çünkü onlarda insan...** * bir kuku bin ömre bedel. * abazalar isyan edipte eylem yapmaya kalkışırlarsa atacakları olası sloganlardır. 'kahrolsun sütyenler memelere özgürlük.' * çoğunlukla bir cümle teşkil etmeyip, "uhhh", "huaa", "abovv" gibi seslenişlerden oluşan sloganlardır. * abazanlık ırsi mi? kızlar bizden tırsiy mi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59 AM. |