![]() |
abazan muhabbetleri * abazan bünyeler arasında konusu pek değişmeyen, şekli ve uygulama yöntemleri değişen muhabbetlerdir. *1 milyar verseler taksimde paris hiltonla yapar mısın? -yaparım tabi olm taş gibi karı. +olm millet senin götünü görmücek mi? *sktret olm değer bence. .. ... .. * -olm liv tyler la yapar mısın? *nası soru lan bu yaparım tabi -ama önce elton john'la yapcaksın. *olm sıkarım dişimi kaparım gözlerimi. -olm ibne misin? *olm öpüşme olmazsa olur bence. * - olm geçen bizim mahalleden bi hatun geçti, annnnnnanı skeyiiim, öyle bir şey yok. kanka karıda bir göğüs var, entegre süt tesisi gibi, dayıcan ağzını musluğa, içicen içicen, nihaheuahheuaheuaheuah... - hassiktirrrr... olm büyük göğüslü karılar çok acayip azgın skişiyorlarmış. - tabi olm, inek gibi inek hahehahehahehahehahaha. * * +öf öf geçene bak lan -küçücük kız lan o +olsun büyütürüm ben onu -... * +olm sen ne iş yapıyorsun şimdi? -kızılayda portakal sıkıyorum aga. +aq ben kızılayda çalışsam hergün .m sikerim. not:muhabbete bizzat şahit olunmuştur. * + bu ne la feys * gibi bişey mi kanka? - yok bu interaktif forum sitesi + nasıl kuruosn hatunlarla muhabeti ? - hönk! burası forum görmüyor musun divx,program felen indiriyorsun. + vardır kanka kesin kız onlar program indirmio mu sanki - lan bi sktr gt işin yok mu senin * -uff bee şu etekli kızın .mına bak süper -çüş lan nerden gördün .mını -olum bacağı güzel olanın .mı da güzel olur -yuh diyorum sana yaa... * +of yaa. şuna bak abi ya. bu ne ya? ağlayacam ya! -met'in ol yavrum met'in. +abi biz büyüyünce bizimde olacak değil mi böyle? -olacak tabi sana bana vermeyeceklerde kime verecekler. hemde 5 tane sağda 5 tane solda. +... -salyalarını sil lan! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 AM. |