![]() |
abd de kilolularin cift bilet almasi * abd yahut ab, emin olmamakla birlikte şehirler arası seyahatlarda belirli bir kilonun üzerinde olan vatandaşın sağındaki ve solundaki insanları rahatsız etmemesi için iki ikişilik bilet aldıkları biliniyor. harika bir uygulama bize de gelsin. * bizde abuse edilir bu. --------------- abuse'ı da otobüste önümde oturan arkadaşlardan öğrendim. sağolsunlar. --------------- - siz çok kilolusunuz hanfendi. lütfen çift bilet alın. + aa delinin zoruna bak. şişmanmışım. benim kemiğim iri ayol. - ben anlamam. çift bilet atın yoksa binemezsiniz. + * hüsnü baksana ne diyor bu adam? - * şey ehu ehu, yanlış anlaşılma olmuş efendim. sizle beraber iki bilet demek istedim. * ha şunu bileydin. yoksa dağıtırım bu otobüsü. - aman efendim estağfurllah ne haddimize. bu seferlik bedava binin, bir dahaki sefer ödeşiriz. yo yo kalsın bir dahaki sefer de bedava binin. sizden önemli mi bir bilet. * aman evladım saffet, çaktırma, sus. idare et. yoksa mahveder bu adam bizi. gazla... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 AM. |