![]() |
yesilcadi * 12.06.2007 tarihi itibariyle sözlüge dördüncü nesil caylak, 16.06.2007 tarihi itibariyle de yazar olmus arkadas.* * olabildiğine hatta bazı konularda salaklık derecesinde duygusal bir insan evladıdır. * dördüncü nesil cadi pardon yazar. * * doğum günü yazarı... nice mutlu yıllara. * doğum gününü en içten dileklerimle kutladığım yazar. nice yıllara. * tanımasam da doğum günü olduğunu öğrenip de kutlamamanın yersiz olduğunu düşündüren yazar. iyi yıllara yazarı. * tanımasam da ben de doğum gününü kutluyorum. yalnız benimki de kutlansın * ! enaz 150 kişilik attendance bekliyorum. * doğum günü kutlu olsun dediğim yazardır.sol frameden görüp okuyunca başlığını doğum gününü kutlayım dedim. * sözlük formatını pek de iyi kavrayamamış yazardır. * * sözlüğü forum zanneden bünye. sana + rep veriyorum.emeğine sağlık yeşilcadı. * doğum gününü çaylak geçiren yazar pardon çaylak. * fikirleri bazılarının pek hoşuna gitmemiş olsa gerek ! * kendimden nefret ettiğim nick im... * 07. 08. 2007 tarihiyle sözlükteki 2. çaylaklık dönemi sona eren dördüncü nesil yazar. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM. |