![]() |
paintitblack * ropdosambir ve viski kombinasyonuyla gazetesini okuyan besinci nesil bir yazar. ayrica fantazi de seviyor galiba pain-tit-black * * hos gelmis, sefalar getirmis meslektas. * kendisinbe "dubdıbıdıbıdıbıb, dubdıbidibidibib, dubdubudubudubup, dıprırırıbırıbıp" diyerek assault on precinct 13 soundtrackini hedaye ettiğim yazart. ki zatı muhteremleri rivoltırçiftsıfırla birliktene soolforcdsin nikli yazarı ayıltmak için ellerinden geleni yapmıştır. avedir. * kafasini battlestar galactica ile bozmus uuser. kendisine once bsg diyorum, sssstt duydun mu lan, bsg. sonra da bsg ile ilgili turbanli cylon fantazisine karsin "off o cylon kacmaz ama haaa" repligini iletiyorum. * zannediyorsam monologal dusunce bicimi bu sekilde ptb: yine mi sen... turbanli cylon: cok sukur yine kafanin icindeyim elbisem guzel olmus mu? ptb: seni turbanla gormediydim daha once, kirmizi elbisen ve sari saclarin, o guzel ten kokun, seksapeliten.. nerede? turbanli cyclon: imana geldim, bay titblack. ptb: peki. . . ptb: am i a cylon? turbanli cylon: hasa de ulan! * * battlestar galactica manyaklığı tüzünden kafayı yeme noktasına gelmiş besinci nesil yazardır. rüyasında açıcağı başlığı görüp uyanır uyanmaz entarisini girer. diğer yandan yakın dostlarıyla * * * bugun parkormanda yapılacak festival * için hazırlıklarını tamamlamış ve an itibariyle evden çıkmış yazardır. * * * dolabında beretta marka silahı olan uuser. Amman diyim yiğenler. * alkalin pil ya da beretta, hic farketmez onun icin. hic unutmam, uzaktan kumandali tekneyi yapmaya calistigimiz bir gece, arabasini kovalayan kopege, altinci kattan sisman 1,5v pil armagan eden yazar. * * elektronikte aşmış, bilgili jeofizik muhendisi. * kendine ukteler hazirladigim yazar. elektromanyetik yontemler, vlf, tem, amt, mt, csamt, hlem, gpr falan doldur iste. yarin da elektrik yontemlerle ilgili ukteler vercem sana. * * * hayalinin, "bir an önce petrol araştırmalarına ilgi duymaya başlayıp * limon cicegi kolanyasi ile kariyerine tpao'da devam etmek" olduğu beşinci nesil bir yazar. * * * an itibariyle yeni bir seri eksi oy veren ibne kazanmış yazardır. * * * edit : kimliğini açığa vurdu kendisi * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM. |