![]() |
slywitch * dördüncü nesil açık sözlü yazar. * her entrysinde "bayan" olduğunu belirtip bir de üzerine nasıl bir insan olduğunu belirten entryler girer. örnek * enerjisini * yanlış yerlere harcayan * insan. diğer yandan buralarda at koşturması güzel. lineker'in sözünü mofidiye edelim: "sahaya 11 at çıkar, daima mafya kazanır." * güzel yazan yazar. * * imparatore * hayranlığıyla sempatimi kazanmış yazardır. birakin gitsin diyorum başka bir şey demiyorum. * şahsıma atıığı bir mesaj var ki son derece önemlidir. kutsiyet kazanmıştır gönlümde. sipesyaldir kendisi. * * açık görüşlü, doğru yazan ve ailesinin de kayserili hemşehri olduğunu yeni öğrendiğim kibar yazar. yazıları takip edilesi yazarlardan. * * şişman olup topuktan geçmeli tayt giyen benim gibi çıtırlara laf eden hatun yazar. sen önce kendi yağlı popona bak, hıh. * gelecekte minik bir okuzle evlenecegini soyleyen ve konuyla alakali yorumunu yapan kopush'tan aci gercekleri hazmedemeyen yazar. ayni zamanda bir topuklu ayakkabi fani. dolayisiyla da yarim akilli. * * birkaç tane entrysini okudum, şu kadarını söyleyebilirim: ' baş tacı edilmesi gereken bir yazar ' * * entrysiyle gönülleri fethetmiş yazar. * gönüllerin sevgilisinin sevgilisidir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:59 AM. |