![]() |
the kill * güzel bir 30 seconds to mars şarkısı. klibi the shinning filmini anımsatıyor.sözleri de şöyle what if i wanted to break life and i'll laugh in your face what would you do? what if i fell to the floor? couldn't take this any more what would you do? come break me down! bury me, bury me! i am finished with you! what if i wanted to fight beg for the rest of my life what would you do? you say wanted more but i'm waiting for i'm not running from you come break me down! bury me, bury me! i am finished with you! look in my eyes! you're killing me, killing me! all i wanted was you! i tried to be someone else but nothing seemed to change i know now, this is who i really am inside! finally found myself! fighting for a chance i know now, this is who i really am! come break me down! bury me, bury me! i am finished with you! look in my eyes! you're killing me, killing me! all i wanted was you! come break me down! break me down, break me down! what if i wanted to break? * klibi izlemek için http://www.youtube.com/watch?v=RUvuGzKg8-o + * klibinde birebir the shining * filmi canlandırılmıştır.. * dinlenildiği ilk andan itibaren akıldan çıkmayıp, yer etmiştir bu şarkı. "come break me down. bury me, bury me" kısmını "marry me, marry me" şeklinde anlayanlarına da rastlanılmıştır. * * akustik versiyonu orjinalinden daha güzel olan bir şarkıdır. * 30 seconds to mars'ın geniş çevrelerce tanınmasını sağlayan şarkıdır. * "come, break me down bury me, bury me i am finished with you, you, you look in my eyes you re killing me, killing me all i wanted was you" kısmıyla olayı bitiren bir parçadır aynı zamanda. * eğer birine çok sinirlendiyseniz ama bağıramıyorsanız dinlemeniz gereken şarkı. jared abi sizin yerinize bağırıyor, sinir stres kalmıyor, mis gibi oluyorsunuz. * bazı şarkılar olur sizin için yazıldığını düşünürsünüz saatlerce dinlersiniz. ben 3 gündür bilgisayarı bile kapatmadım bıkmadım sanırım bu şarkı o şarkılardan. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:35 PM. |