![]() |
dream * ing. ruya .ayrıca bir televizyon kanalı * 1992 olimpiyatlarında amerika birleşik devletleri basketbol takımına takılan lakap. * antimatter şarkısı immersed in light, broken in flight here comes that scene again not another sleepless night scripted yet stuck on every line upon my face a look of pure surprise i thought i'd be fighting fire /ışığın yangın çıkardı daldığı yerde /hala bedenime yazdığın yazıları çözüyorum /uykusuz, beni aldığın gecelerde /ve sen yokken parmak izlerini takip ediyorum /şaşkın, düşkün, korkak, şapşal bir ifade how it's changed from my dream did i stray from the path laid out for me? how it's changed, did i fail in some way? /nasıl değiştirdin düşlerimi, /nasıl çıktım ben çizilmiş yolumdan /peşindeyim şimdi, döneyim mi? easy to plot a course divine a simple graph can colour evey line and i dont see what i dont know some truths are harder to perceive the colour has been drained now from my eyes staring into endless time... /sevişmek ayin gibi, ellerinin geçtiği yer kızarıyor /gerçek de uzak bana, gerçeklik de /sen içimdeyken sevgini arıyor gözlerim /bana dokunduğun yerde zaman kayboluyor * firehouse'un efsane şarkısı. dinledikçe dinlenir. * kitaronun en iyi albümü.. yes'in solisti jon anderson eşlik etmiş vokallere.. çok da güzel olmuş.. * quo vadis şarkısı! * * * * piyasaya sürülmemiş bir evanescence albümü. ascension of the spirit, october, solitude, forever gone forever you, eternal gibi şarkılar içerir. the open door've fallen'dan çok daha iyidir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 PM. |