![]() |
yer misin yemez misin * Gözünden ateş cıkması sonucu,ateş cıkmasına sebeb veren şahsiyetin yakalandıgı anda maruz kalacağı ve dayak yemeden önce kendine sorulma ihtimali %100 olan soru kalıbıdır... Şahsiyet yemem dese dahi dayağa devam etmek bi mecburiyettir...Yememe sorulmasına rağmen,yediren kişi açısından ''yemiyorum'' cevabı pek de dikkate alınmaz...kişi daima yer... * soru cevap şeklinde cereyan eden enterezan bir dayak fantezisi... ifade alan polisler tarafından yapılması muhtemel. * Kemal Sunal'ın bir filminde geçen replik tam hatırlamıyorum ama. K.s.: x abi aldım kızı arabaya. x: ee ? K.S. : yer misin yemez misin. * bir dayak terimi. * kesinlikle gıda ile alakası olmayan durum.tokluk uyandırmaz kilo yapmaz. * tercih kullandırarak dayak atmak. - tokadınızı nasıl istersini efem? - sola lütfen... * ıslak meşe odunu ile bir bütün oluşturan cümle. * var misin yok musun tarzında bir yarışma şeklinde hazırlanıp, şanslı yarışmacının diğer yarışmacılarca tekme tokat dövülebileceği bir yarışmaya verilebilecek isim. * - Hamdi beyin yeni teklifii.. kol böreği yer misin yemez misin? + Yemem - .ok ye. şeklinde olabilecek yarışma programı fantezisi. * mevcut ruh haline ve şartlara göre cevabı değişebilecek soru cümlesi. * Anlatana göre çok komik olabilecek söylem. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 PM. |