![]() |
7 haziran 2008 istanbul depremi * an itibariyle olmuştur. * tek ben mi hissetlim lan dememe sebebiyet veren depremdir aynı zamanda? * * kamyon geçiyordur yan yoldan die düşünürken saat aklıma geldi, ulan dedim deprem bu! hafif sarstı, endişeye mahal vermeyelim. Sırf sokakta komşu muhabbeti yapmak için evlerden sökün etmeyelim. * hissedilmiştir tarafımdan ama söylediklerime inanmamıştır bazıları..! oldu ama hissetmiştim ben.. * merkez üssü denizli, şiddeti 2.8 olan depremdir. korkmayın lan artçı bunlar. * arkadaşların deli paranoyak benzetmelerine malzeme olmama vesile olan sarsıntı. allahtan bi kaç arkadaş hissediyormuş. * ahanda veriler. http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst0.asp * dusta yakalanilan deprem. sabun elden kayip yere dusmustur, egilme hamlesi sonrasinda meydana gelen artcida da sabunun uzerine oturulmustur. hik! * hik! * sozluklerin haber ajanslarindan daha iyi calistigina delil olusturmustur. deprem mi oldu diye kendi kendime paranoya yaparken- kamyondur o kamyon diye, gercekligini hissetmisimdir.ama kisa surmustur, sesli gelmistir . * "ulan peder o 2 katı çıkmayacaktık, al, yıkılıyo başımıza" diye söylenirken bir anda kesilen deprem. * verileri henüz kandillinin sitesine düşmemiş deprem. * büyük deprem ne zaman gelecek, haydi geliyor, eli kulağında derken geliveren depremcik. çok şükür ki ufacıktı, minicikti. kimsede bir şey yok... * merkez üssü: kemerburgaz eyüp 3.3 şiddetinde. * boğaziçinin verilerini en sonunda nete koyduğu deprem. 2008.06.07 01:57:18 41.1123 28.8458 5.2 3.3 -.- -.- KEMERBURGAZ-EYÜP herkese çok geçmiş olsun... * muhtemel her şeyden haber teyze açıklaması. --spoiler-- tabi o kadar yağmurdan sonra toprak yumuşadı. --spoiler-- * kuzey anadolu fayi ndan kaynaklanan deprem. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 AM. |