![]() |
6 kasim * uefa kupasından bahsedilince o geçmişte kaldı bırakın onları artık diyen fenerli arkadaşlarımızın her sene hatırladıkları, hatırlattıkları ve herkesin kendi çapındaki başarıları haklı olarak ileride hatırladıklarını gösteren bir tarih... * super kupayı da unutmamak gerek tabi. * her sene bu zamanlarda ağza alınan, bir adet sakız markası. * yök'ün kuruluş günüdür. Her sene gençlik federasyonu'nun yök'e karşı eylem yaptığı gündür. * "6 kasım 96 bu hep aklımda kaldı : Y nokta Ö nokta K yani YÖK!!! yökün yıldönümüydü!!" bulutsuzluk özleminin beni benden alıp dağlara bayırlara uzaklara götüren parçası.. * evet bugün 4. yıl doldu... ne mactı ama tarihe gececek en unutulmaz fb-gs maclarındandı süphesiz. hala gözüme gs li futbolcuların caresizligi ve acizligi ve fatih terim in o donuk hali gelir bu macı düsündügümde! işte 6 kasım bana o inanılmaz günü hatırlatır... * 2006-2007 eğitim öğretim yılının, büyükşehir belediye bursunu kazanan talihlilerin * ya da torpillilerin mi demeliydim * ?)) açıklanacağı tarihtir. * başka bir 6 kasım mümkündü o da oldu 4 sene önce! * mesafelerin hüznü varken, mutlu olabilme yetisinin kazanıldığı gündür. * Her sene yök'ün kuruluşunun protesto edildiği acı gün. en son olarak 6 kasım 2006 tarihi ile bülent ecevit vefat etmiştir. anlaşıldığı gibi pek güzel anılamayan gündür, 6 kasım. bunun yanında bir de gs-fb derbisinin günüdür, fakat o ayrı bir başlık konusudur. * G.saray ın 6.saray oldugu gun. * fenerbahçe'nin övünç galatasaray'ın utanç duyduğu tarih.* * galatasaray' ın, fenerbahçe tribünlerinden yağdırılan yabancı maddeler sebebiyle doğru dürüst antreman yapamadan çıkıp, fenerbahçe' ye, fenerbahçeliler' in bile inanmadığı bir skorla 6-0 yenildiği gün. galatasaray, fenerbahçe karşısında 2 avrupa kupası, bir 7-0, bir de 5-1 ile açık ara üstün olduğu için, kıskanç fenerbahçeliler' in ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu tarih. öyle ki övünülecek avrupa zaferleri yoktur, hak vermek lazımdır, kendi çaplarında sevinsinlerdir. * 6-0 ' ın altında ezilen yazarların, fenerbahçeli yazarlar acmadan ben acayımda önce lafı ben sokmaya calısayım diyerekten actıgı,ancak " 6 tane gol atılır mı ohaaaa fenerbahçe" denilesi tarih. * 6-0 lık maçı izlemeden galatasaraylı olunmaz. * galatasaraylılarda, tüm fenerbahçe derbilerinin tarihlerini o ayın ilk haftasını geçirmeden * oynama isteğinin peydah olduğu meşum gün. * 12 subat 1911 galatasaray fenerbahce macinin kompleksinden kurtulamayan fenerlilerin her fırsatta dile getirdiği tarih *. * her fenerli için bir şey ifade eden gün. * * 25 yıldır göremediği türkiye kupası finalinde 5 yediğini unutan kesimin her sene ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu gün. ayrıca fenerbahçenin en büyük başarısıdır. fenerbahçe o kadar büyük bir klüptür ki anlatılamaz. * yök'ün kuruluş günüdür fakat 2002'den beri bu olay 6 kasım günleri 2. plandadır. söyle bir şeydir ayrıca http://www.iyiresimler.in...ta/media/25/fb_gs_6_0.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 AM. |