![]() |
8 daglica askerin serbest birakilmasi * psikolojik savaş , ölüm korkusunu ve bunun gibi şeyleri bilmeyenleri anlayamayacakları olaydır. tabii aslında , onları bambu ağaçlarına bağlayıp koalala yem etmek lazımdı..böylece pkk askerleri bırakan siyasi amaçları olan şiddet karşıtı terör örgütü ,biz de barbar faşist türkler olurduk pardon zaten kimilerinin gözünde öyleyiz , iyice kanıtlanırdı bu..şimdi bu yazdıklarıma , türk askeri gerekirse ölür vatanı için böyle adileşmez diyenleri duyar gibiyim..kendilerine gönüllü asker olarak yazılmalarını öneriyorum..ayrıca da wittgenstein'in kimsenin derinlikleriyle oynama lafını ithaf ediyorum..bi de yabancı basından bize ne be diyenleri de duydum an itibarıyle yeri gelince para ve istihbarat için kıçlarını yalıyoruz hadi şuna politik dille "bazı açılardan işbirliği yapıyoruz" diyelim..o bakımdan , hasstır lan diyecek kıvamda değiliz.. * -8 dağlıca askerin serbest bırakılması! +türkçe bilmiyo heralde.. no ingiliş no, sipik törkiş! *abi bağarınca da anlamıcak ki niye bağırıyosun? +olsun, bi ihtimal.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM. |