Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   8 15 dersine giderken rammstein dinleyen suursuz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/157757-8-15-dersine-giderken-rammstein-dinleyen-suursuz.html)

bluemoon24 10-01-2009 05:47 PM

8 15 dersine giderken rammstein dinleyen suursuz
 
* tüm minibüs ahalisi tarafından annesine ve ebesine atıflarda bulunulan şuursuzdur.



* karga bokunu yemeden uyandığı için uykusunu açmaya çalışan insandır.***



* sabah gozlerini acamayan suursuzdur. haftanin hemen hemen her gunu sabah 8'de ders olursa uyanmak icin baska bir care yoktur. kahve ve son ses muzik... iste benim en iyi iki arkadasim.



* aynı derse giderken kafa açmak için apocallyptica 'dan metallica coverları dinleyen kişiyle muhtemelen aynı kişidir.









* tıklım tıklım dolu bir otobüs ya da minibüste rammstein'dan amerika isimli şarkıyı dinleyerek ufak çapta bir ironi de yaşayabilir bu kimse.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.