![]() |
8 15 vapuru * yonca evcimik in meşhur şarkılarından bir tanesi. nakaratı için * yonca evcimik'in seslendirdiği yabancı parça. türkçe versiyonunun sözlerini ercan saatci yazmıştır. sözleri şu şekildedir okayi yamasika kombamba kombamba bu sabah 8 15 vapurunda, onu gördüm karşımda dizlerimi titretti, aşık oldum galiba yakışıklı babam gibi, aşık oldum anam gibi nerden çıktı bu adam, beyaz atlı prens gibi ah bir baksa uzunları yaksa bana demir atsa dillere destan olsa bu sevda, aşık oldum galiba ah bir baksa uzunları yaksa bana demir atsa dillere dolansa destan olsa bu sevda * türkiyenin ilk single albümü olma özelliği taşır.aynı isimli albümde 4,daha sonradan da "yoncimix" albümünde bir tane olmak üzere toplam 5 adet coverı mevcuttur * sabah 8:15'de kalkan vapur. * yonca evcimik'in klibinde dize kadar uzun çorapları, bir kaç iyi adam'ı meşhur ettiği şarkısı. Şimdiki imajından epey farklı olarak siyah uzun saçları, beyaz bir bandı vardı, tuhaf tuhaf dans eder, kız çocukları da onu taklit ederdi bizim zamanımızda. * yıllarca 'ah bir baksa kuzuları yaksa' diye söylediğim yonca evcimik şarkısı. ** * geçenlerde tv de tekrar rastladığım, pek eğlenceli klip ve şarkısı. klibindeki cirkini oynayan sakal boyanmış kişi o dönemlerdeki kocasıydı galiba. * facebook gibidir. * vapur saatlerinin en popüler olanıdır hemen her vapurlu cümlede geçen saat dilimidir. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |