![]() |
yosun * karada ve denizde yetişen bir bitkidir. genel olarak rengi yeşil ve yeşilin tonlarıdır. çok çeşitli türleri vardır. karayosunu kadife bir yapıya sahiptir. nemli ve güneç almayan bölgelerde yetişir. ağaç gövdelerinin dip kısımlarında görülebilir. güneşi sevmediği için ağacın kuzeye bakan sırtında bulunur. okullarda coğrafi yön bulma dersinde bu özellik vardır. deniz yosunları çeşitlidir. karayosunu gibi kadifemsi yapıda olanlar ile marula benzeyenleri de bulunur. deniz yosunu daha ziyade denizin kirli olduğu bölgelerde yaygındır. * sosyetenin güzellerinden:yosun mermerci * * kız ismi. ali poyrazoğlu'nun oynadığı bir dizide kızının adıydı. * bir mat şarkısı içimde verecek sevgi kalmadı kadınım diyecek sevenim olmadı herkes aşkı kovalarken ben yalnız kaldım dostum diyenler kapımı çalmadı benden geriye bir şey kalmadı herkes koşa koşa giderken ben yorgun düştüm yeni bir zaman, yeni bir mekan, yeni bir hayat olmalı herkes umutla yüzerken beni yosun tutmamalı yeni bir zaman, yeni bir mekan, yeni bir hayat olmalı herkes umutla yüzerken beni yosun tutmamalı artık artık gülecek bir şey kalmadı parlak gelecek benim olmadı herkes mutlu gezerken ben korkuyorum yeni bir zaman, yeni bir mekan, yeni bir hayat olmalı herkes umutla yüzerken beni yosun tutmamalı yeni bir zaman, yeni bir mekan, yeni bir hayat olmalı herkes umutla yüzerken beni yosun tutmamalı artık yeni bir aşk mı bulmalı yeni bir iş mi yapmalı başka yerlere gidip yine yalnız mı kalmalı yeni bir zaman, yeni bir mekan, yeni bir hayat olmalı herkes umutla yüzerken beni yosun tutmamalı yeni bir zaman, yeni bir mekan, yeni bir hayat olmalı herkes umutla yüzerken beni yosun tutmamalı artık * mat'ın albümündeki ilk dinleyişte kendini belli eden şarkılardan. * deniz kenarında oturup kokusunu içinize çektiğinizde sizi kendinize getiren ya da alıp çok farklı yerlere götüren bitki. * mat'ın ilk klibini cektigi sarkısıdır.. * karşılama komitesinin dikkatinden kaçmış beşinci nesil yazar. * * * hoşgelmiş yazar aynı zamanda yıllardır görmediğim uzak kuzenlerimden birinin adını kendine nick seçmiş yazar. * an itibariyle entry'leriyle dikkatimi çekmiş yazar. hoşgelmiş. nice güzel entry'lere. * ayağınıza sarılan ve ısrarla bırakmayan denizotu denizden tiksinme sebebi. * v for vendetta izlemiş yazar. * v for vendetta filmini defalarca izlemiş yazar,oradaki her kelimeyi sözlüğe kazımaktan korkunç bir haz duyacak olan yazar,evey hammond olur kendisi. * caylaklik mertebesine erismiş ulu yazar.* |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 AM. |