Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   3 biradan sonra her kiz kusar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/157555-3-biradan-sonra-her-kiz-kusar.html)

bluemoon24 10-01-2009 05:34 PM

3 biradan sonra her kiz kusar

* karşı cinsin aleyhine genelleme yapmayı kendine görev bilmiş insan kişinin beyninin çapıyla orantılı önermesi.

* yediğini-içtiğini boşaltan kız kendini çırılçıplak hisseder. elde olmadan bira boşaltma tekniği ''aşağıdan'' uygulanırsa s....li safinaz damgası yemenin tam zamanı!

* Bilimde toptan red ve toptan kabulun olmadığı göz önünde bulundurulursa eğer bu önermenin de hiçbir bilimsel yanı yoktur dedirten söylemdir.

* içilen biranın cinsine göre doğruluğu tartışılabilecek gözlem.

efes: 3 yetmez 5 olsun.

tuborg: arabada 5 evde 15.

carlsberg: 2 de olur.

* bir bayan olarak böyle birşey başıma gelmedi. gelen arkadaşlarımda olmadı. bizde bünye sağlam herhalde. *

* bir kıza 2. birayı bitirdikten sonra direk 4. birayı vermemize neden olan hadise, yerse...

* tamamen yanlış bir önerme.

sozlukteki icki icen kizları deşifre maksatlı açılmış bir başlık olabilir ayrıca.

* Bu önermeyi yapan adamın olsa olsa üzerine kusulur yahu denilip

sarhoş numarasıyla çeşnilendirilen eylem biçimidir.

* yanlış önerme.bardak bardak sek rakı ve vodka içeniyle karşılaştım.ben sızdım o hala içiyodu sonrasını bilemiyorum.

* yanlış bi düşüncee... alkol kanda dolaşırken cinsiyetin bi önemi yoktur..1 birayla bile sarhoş olanı bile görmek mümkündür tamamen insan psikolojisi ve bünyesiyle alakalıdır...

* bazıları daha az birayla kusar, hatta gözleri acır.

* tamamen yanlış bir genellemedir. bunların bi de 20 efes dark içip de kusmayanları vardır.

* böyle düşünen kimselerin ne kadar az kız tanıdığını ortaya çıkaran genelleme.

* 3 biradan kasıtın ne olduğuna bağlıdır. 3 tane 30'luk içen tanıdığım hatunlar var. ama 3 tane 70'lık içtikten sonra ne olur onu bilemem o kızlara.

* doğru bir önermedir lakin eksiktir. üç bira içmiş bir kızın boğazına parmak atarsanız kusmaktadır. aksi halde daha içecek ve yanındaki adamın zırvalarını genellemelerini dinleyecektir.

* kız erkek değil her normal insanın başına gelebilecek etraftan bakınca da hoş görülmeyecek durumu betimleyen söz.

* kizdan kiza, biradan biraya degi$ecek durumdur.

3 biranin hacmi burda önemlidir, keyifte 1,5 litre oldugunu dü$ünürsek, evet sarho$ olmasa da o kiz kusar çünkü 4,5 litre birayi mide kaldirmaz. ama 50lik içmi$se 1,5 litre yapar ve sonrasinda eee ba$ka napiyoruz der.

sadece erkeklerin çok içebilecegini dü$ünen ve bunu marifet sayan, her kizin bir biradan sonra ortam orospusu olacagina inanan zihniyetin genellemesidir.

* yanlıştır.yapılmaması gereken bi genellemedir.

*

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM.