![]() |
3 biradan sonra her kiz kusar * karşı cinsin aleyhine genelleme yapmayı kendine görev bilmiş insan kişinin beyninin çapıyla orantılı önermesi. * yediğini-içtiğini boşaltan kız kendini çırılçıplak hisseder. elde olmadan bira boşaltma tekniği ''aşağıdan'' uygulanırsa s....li safinaz damgası yemenin tam zamanı! * Bilimde toptan red ve toptan kabulun olmadığı göz önünde bulundurulursa eğer bu önermenin de hiçbir bilimsel yanı yoktur dedirten söylemdir. * içilen biranın cinsine göre doğruluğu tartışılabilecek gözlem. efes: 3 yetmez 5 olsun. tuborg: arabada 5 evde 15. carlsberg: 2 de olur. * bir bayan olarak böyle birşey başıma gelmedi. gelen arkadaşlarımda olmadı. bizde bünye sağlam herhalde. * * bir kıza 2. birayı bitirdikten sonra direk 4. birayı vermemize neden olan hadise, yerse... * tamamen yanlış bir önerme. sozlukteki icki icen kizları deşifre maksatlı açılmış bir başlık olabilir ayrıca. * Bu önermeyi yapan adamın olsa olsa üzerine kusulur yahu denilip sarhoş numarasıyla çeşnilendirilen eylem biçimidir. * yanlış önerme.bardak bardak sek rakı ve vodka içeniyle karşılaştım.ben sızdım o hala içiyodu sonrasını bilemiyorum. * yanlış bi düşüncee... alkol kanda dolaşırken cinsiyetin bi önemi yoktur..1 birayla bile sarhoş olanı bile görmek mümkündür tamamen insan psikolojisi ve bünyesiyle alakalıdır... * bazıları daha az birayla kusar, hatta gözleri acır. * tamamen yanlış bir genellemedir. bunların bi de 20 efes dark içip de kusmayanları vardır. * böyle düşünen kimselerin ne kadar az kız tanıdığını ortaya çıkaran genelleme. * 3 biradan kasıtın ne olduğuna bağlıdır. 3 tane 30'luk içen tanıdığım hatunlar var. ama 3 tane 70'lık içtikten sonra ne olur onu bilemem o kızlara. * doğru bir önermedir lakin eksiktir. üç bira içmiş bir kızın boğazına parmak atarsanız kusmaktadır. aksi halde daha içecek ve yanındaki adamın zırvalarını genellemelerini dinleyecektir. * kız erkek değil her normal insanın başına gelebilecek etraftan bakınca da hoş görülmeyecek durumu betimleyen söz. * kizdan kiza, biradan biraya degi$ecek durumdur. 3 biranin hacmi burda önemlidir, keyifte 1,5 litre oldugunu dü$ünürsek, evet sarho$ olmasa da o kiz kusar çünkü 4,5 litre birayi mide kaldirmaz. ama 50lik içmi$se 1,5 litre yapar ve sonrasinda eee ba$ka napiyoruz der. sadece erkeklerin çok içebilecegini dü$ünen ve bunu marifet sayan, her kizin bir biradan sonra ortam orospusu olacagina inanan zihniyetin genellemesidir. * yanlıştır.yapılmaması gereken bi genellemedir. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM. |