Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   4 aylik bebegin basini usturayla kesip kanatmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/157517-4-aylik-bebegin-basini-usturayla-kesip-kanatmak.html)

bluemoon24 10-01-2009 05:32 PM

4 aylik bebegin basini usturayla kesip kanatmak
 
*



sapkınlığın son noktası. islamla alakası olmayan bircok sapkınlıkları olan şii lerin din kisvesi altınta yaptığı insanlık dışı hareket. tavuk bile yavrusunu korumak için en ufak bir tehlikede aslan kesilip kılına zarar verdirmezken hayvandan beter insan davranışı.



* insanın ne kadar iğrençleşebileceğinin ispatı.







din uğruna iman uğruna birtakım saçma salak tarikatların sapkınlığını göstermek.



* bebeklerin saçları gürleşsin diye, saçlarını kazıyarak kabak timsali bırakan ailelerce yapılan anlamsız eylemin değişik bir versiyonu olsa gerek. diğer olasılığı yoksayıyoruz.



* insan ve hayvan olamayacak kadar ilkel yaşam formları tarafından uygulanan gelenek.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.