![]() |
1 agustos 2006 * 1 megabit * bağlantı ile internete bağlanma duygusunu yaşayacağım gündür. bu mutlu günümde dostlarımı da yanımda görmekten mutluluk duyacağım. http://www.ttnet.net.tr/basinbulteni.htm * * efendim bahsi geçen günde kotalı adsl kullanıcılarının hızları artacağından kotaları daha çabuk dolacak ve aştıkları her gb için telekoma fazla fazla para ödeyeceklerdir. * zamanında kullandığımız 56k bağlantılarının 20 katı kadar hızlı download yapabileceğimiz zamandır. * mevsimin en yüksek sıcaklık ortalamasına sahip olan ayın başlayacağı gün. * sonunda 4 haneli bağlantı hızlarına ulaştığımız muhteşem haber...sınırsızlar başka bahara.. * akilli olunca kotalarin dolmayacagi gunlerin baslayacagi tarihtir.. * ankara için kara bir gündür. toplu taşım biletlerine zam gelmiştir.melih gokcek'i sevgiyle anıyoruz... * türkiye telekominikasyon tarihinde bir milat olacak gündür.megabi kavramını bizlerle tanıştıran turk telekom a teşekkürlerimizi fakat fiyatlar konusunda da teessüflerimizi bildiriyoruz.. * bu tarihle özdeşleşen internet hız artırımının can1907 gibi büyük bir devlet kurumunun bilgi-işlem bölümünde çalışıp ta 5 megabitle internete bağlananlar yada benim gibi sınırsız üyeliği bulunan dolayısıyla hızında bir değişiklik olmayanlar için bir önemi olmamasından dolayı sıradan bir gündür. * gene yalnız geçireceğim, ulan göbek büyüdü mekik yapmam lazım diye hayıflanacağım, internete girmek için aç kalacağım bir gün olacaktır. hatta bir şeylerin adını bile koymaya çalışıyor olabilirim. * adsl bağlantılarında henüz bir numara göremediğimiz gündür. belki konuşmak için çok erkendir, hadi hayırlısıdır. * baglantılarında artış göremeyenlerin bir kere modemlerine reset atmalarını hatırlatmak istediğim olaydır..reset atmadan olmayan merettir.. * doğum günüm demiş miydim?* edit: siz hiç zorlanmayın diye editliyorum. sadece yavaşça bkz'ye tıklıyoruz. edit2: eksi oy oldı entrycim. esprileri ciddiye alan beyinlere selamlar olsun! * bugündür.*~ |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 AM. |