![]() |
laubali * mesafesiz, çekingesiz, teklifsiz, -siz de -siz.. * ozlem tekin'in bir sarkısı * civik insan modeli * güneşin altına bırakılmış dondurma kıvamına sahip cıvıklıktaki insan. * Baskalariyla saygisizliga varacak sekilde senlibenli olan çekinmesi ve sakinmasi olmayan kimse. * özlem tekin şarkısı. * Sen beni sevdin Bende seni Bir zaman sonra Sevgi ucuzlukta Olmuşuz laubali Laubali lalla laubali Laubali lallalalalalala Özledim seni Sende beni Biz yakın yerlerde Kalmadı mesafe Olmuşuz laubali Laubali lalla laubali Laubali lallalalalalala Talihsiz seslenişlerim Durdurmasın senle beni Doğrudur eğer hissediyorsan Beni seviyorsundur seviyorsan ** * gereğinden fazla samimi, saygısız * sırnaşık, yılışık, yavşak. breh breh neymiş bu be.* * ozlem tekin şarkısı olduğu kadar albümüdür ayrıca. 1999 yılında peker muzik'ten çıkmıştır ayrıca. * peker muzik ten değil istanbul plak tan çıkmıştır. tarz bakımından en dandik özlem tekin albümüdür. fakat şarkılar boş değildir. yazmamislar , biri var , beni yakan askin , vurma gibi hitler mevcuttur. * 99 senesinin aptal yazına soundtrack olan eğlenceli özlem tekin şarkısı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 AM. |