![]() |
3 aralik 2006 bazi basliklarin gozukmemesi * başlıklara kadar sıçramış olay. büyük bir temizlik yaşanmıştır. * istatistikler de harcanmıştır. * acaba sorun bende mi yada ben yaşlandım mı yoksa salaklaştım mı sorusunun cevabı olan entrydir. çok az olan entrylerimin bir sürü kadarı silinmiştir. * olay ile ilgili az once bir moderatorden aldigim cevap su: "sozluk hatasi, hepsi geri gelecek, telas yapma". * gelismeler bölümünde ışık yakılması ile aydınlatılmıştır olay. edit: aha lan. "gelişmeler" de yok lan. * * "uykusuzluktan beyin sacmalıyor, gidip uyusam fena olmayacak" düşüncesine sevk eden durum. * * feryat u figan bir tablo. data_base mi saçmalıyor? yoksa legal olan tanımlar ve başlıklar kendiliğinden özgürlüğe kanat mı ...? * gammazlanan onca başlık ve entrynin artık sözlükte olmadığı olayı.. * " bugün 1 nisan mı? " diye meraklanıp takvime baktığım şaşkınlık anı. * daha detaylı bir açıklama beklediğimiz durumdur, silinen başlıkların bazıları gelişmeler bölümünde söylendiği gibi dedirten başlık formatında değildir çünkü. * baya bir kıyım yapılmıştır. yüksek mahkemeden gelecek, bizlere ayar çekecek mesajı beklemekteyizdir efenim. * mod abiler gelince düzelmesi muhtemel garipliktir. geri gelmezse başlıklar yazıktır günahtır. * ağlamak istiyorum, başlığım nerede? * -aloow? uludag sozluk moderasyon hatti mi -evet buyrun -ben basliklarimi goremiyorum! -yedik onlari biz -anlamiyorum? -yedik diyorum. -bildigim seri eksici bi arkadas var onu cagiriyorum hemen! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 PM. |