![]() |
ya bi sus yaaa * çok konuşan insanlara söylenen cümle. eğer söyleyen kişi yakın arkadaşlardan birtanesi ise çok fazla ilgilenilmez. * * ayrıca bir yazar arkadaşımız * * aramıza hoşgelmiş kaliteli yazılarını beklediğim yazar.* * hoşgelmiş yazar.* * * nick seçiminde yaratıcılık sınırlarını zorlamış yazar. hoşgelmiş. * hoşgelmiş sefa getirmiş yazar kişilik... * benim nickim . Canım sözlüğüm benim. Hep bu anı beklemiştim. Beni bu kalabalığın arasında farkeden ve hoşgeldin diyerek de daha bir şevke sokan tüm yazar arkadaşlara sevgiler. * sözlüğü görür görmez içtenlikle sarılan yazardır. elleri öpülesidir... kaliteli yazılar yazması dileğinde bulunulur... * sözlüğe yeni gelmiş ikinci nesil nazardır. nicki kadar sanırsam kendisi de ilginç olsa gerek * * yeni bir sözlük yazarı..le meteque i sevdiğini öğrendiğimde sempati duydum kendisine..ilginç bir nickede sahiptir..yaaaaa da ki 5 adet a harfinin özel bir anlamı var mıdır diye merakta ettim..uzatmadan hoşgelmiş dediğim yazar.. * isyan anı bağrışını temsilen 5 adet a harfi kullanılmaktadır. ağızdaki kaslarının istemsiz kas türü olduğuna inandığım insancıklara sarfettiğim "bi kapayın çenenizi" cümlesidir. * keşke o anı yaşamasaydım dediğim yazarın taaaaa kendisi... * Muhteşem geyiklerin insanı ve beni anlayabilen ender insanlardan biri... Ben onu anlayamasam da... * yeryüzünün en güzel karşılık cümlesi. her yere her cebe uygun kelimeler zinciri. * cok sık kullanılan güncel ötesi bir nick sahibi yazar kardesimiz hos gelmistir. * nickinden dolayı aslen bir psikolog olduğunu düşünmeden edemediğim yazar.*** * tikky söylemidir.tamam susayımda o "yaaaaa" neyin nesi?delikanlı adama yakısmaz,söylenmez,söyletmez!delikanlı versiyonu isebi sus lan'dır.kelimeler uzatılmaz,tavır konulur,olay kapatılır.. * an itibariyle geyiğin dibine mi vuruyor, yoksa kayışı mı kopardı anlayamadığım uuser * durum * la alakalı olarak felsefeyi yakından takip etmesi mi onu bu hale getirdi, düşünmeden edemedim * * güzel nikli bi arkadasımızdır. günlük hayatta sürekli arkadaslara soylenen bir nike sahiptir kendileri hoşgelmişsin demek geliyor içimden ama demeyeceğim. * * ilginc nickli,yazilari okuyan,guzel entrylere sahip olan yazar arkadasimiz. * az önce bir çok entrysini beğenerek okuduğum ama nedense beni boğmakta kararlı olan muhtesem yazardır. neyseki alacağım bir hediye ile kendimi affettirdim * * nickinin lan mi canin sagolsun olabilecek yazar..: * sozlukte nikini en cok begendigim yazar. entrylerinden sonra nikine birkez daha bakıyorum valla *, takip edilesi kişilik. * * iyi yazan,yaratıcı bir yazar... * günlerdir nerde olduğunu merak uyandıran uuser. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:52 PM. |