Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   ya bi sus yaaa (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/157157-ya-bi-sus-yaaa.html)

bluemoon24 10-01-2009 05:08 PM

ya bi sus yaaa

* çok konuşan insanlara söylenen cümle. eğer söyleyen kişi yakın arkadaşlardan birtanesi ise çok fazla ilgilenilmez. * *

ayrıca bir yazar arkadaşımız *

* aramıza hoşgelmiş kaliteli yazılarını beklediğim yazar.*

* hoşgelmiş yazar.* *

* nick seçiminde yaratıcılık sınırlarını zorlamış yazar. hoşgelmiş.

* hoşgelmiş sefa getirmiş yazar kişilik...

* benim nickim .

Canım sözlüğüm benim. Hep bu anı beklemiştim. Beni bu kalabalığın arasında farkeden ve hoşgeldin diyerek de daha bir şevke sokan tüm yazar arkadaşlara sevgiler.

* sözlüğü görür görmez içtenlikle sarılan yazardır. elleri öpülesidir... kaliteli yazılar yazması dileğinde bulunulur...

* sözlüğe yeni gelmiş ikinci nesil nazardır. nicki kadar sanırsam kendisi de ilginç olsa gerek *

* yeni bir sözlük yazarı..le meteque i sevdiğini öğrendiğimde sempati duydum kendisine..ilginç bir nickede sahiptir..yaaaaa da ki 5 adet a harfinin özel bir anlamı var mıdır diye merakta ettim..uzatmadan hoşgelmiş dediğim yazar..

* isyan anı bağrışını temsilen 5 adet a harfi kullanılmaktadır.

ağızdaki kaslarının istemsiz kas türü olduğuna inandığım insancıklara sarfettiğim "bi kapayın çenenizi" cümlesidir.

* keşke o anı yaşamasaydım dediğim yazarın taaaaa kendisi...

* Muhteşem geyiklerin insanı ve beni anlayabilen ender insanlardan biri... Ben onu anlayamasam da...

* yeryüzünün en güzel karşılık cümlesi. her yere her cebe uygun kelimeler zinciri.

* cok sık kullanılan güncel ötesi bir nick sahibi yazar kardesimiz hos gelmistir.

* nickinden dolayı aslen bir psikolog olduğunu düşünmeden edemediğim yazar.***

* tikky söylemidir.tamam susayımda o "yaaaaa" neyin nesi?delikanlı adama yakısmaz,söylenmez,söyletmez!delikanlı versiyonu isebi sus lan'dır.kelimeler uzatılmaz,tavır konulur,olay kapatılır..

* an itibariyle geyiğin dibine mi vuruyor, yoksa kayışı mı kopardı anlayamadığım uuser * durum

* la alakalı olarak felsefeyi yakından

takip etmesi mi onu bu hale getirdi, düşünmeden edemedim *

* güzel nikli bi arkadasımızdır. günlük hayatta sürekli arkadaslara soylenen bir nike sahiptir kendileri hoşgelmişsin demek geliyor içimden ama demeyeceğim. *

* ilginc nickli,yazilari okuyan,guzel entrylere sahip olan yazar arkadasimiz.

* az önce bir çok entrysini beğenerek okuduğum ama nedense beni boğmakta kararlı olan muhtesem yazardır. neyseki alacağım bir hediye ile kendimi affettirdim *

* nickinin lan mi canin sagolsun olabilecek yazar..:

* sozlukte nikini en cok begendigim yazar.

entrylerinden sonra nikine birkez daha bakıyorum valla *, takip edilesi kişilik. *

* iyi yazan,yaratıcı bir yazar...

* günlerdir nerde olduğunu merak uyandıran uuser.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:52 PM.