![]() |
kavraal * 4.nesil sözlük yazarı.* * dört günde insanlar hakkında baya bilgiye sahip olmuş yazar, hem de iyi yazar. * hayatın sozlukten ibaret olmadığını bilen, sözüm meclisten dışarı sürü içindeki eşşekleri şak diye tanıma özelliği ile kendisini öven narsist yazardır. * Kendisi bolu boş gezen tayfasındandır. sözlük yazarıdır. sevilen şahıstır. inanmayan insan tipidir * * * * nolu entry siyle yarılmama sebebiyet veren, klavyesine sağlık yazarı.... * çıtırland zirvelerinin başarılı ismidir. evi çıtırland * karşısında olmasına rağmen en geç kendisi gelmektedir. gecenin sabahın 4-5 gibi acıkma eğilimi gösteren şahıstır. * vehhabiyi bilmediği için cahil olduğuna inanılan ve buna inanlara bir tarafıyla gülmekten çekinmeyip sevgilerini gönderen yazardır. * arab yaltakçıları tarafından ekşi oy patlamasına uğratılmış yazardır. ne kadar ekşilesenizde sizler yalakasınız demekten çekinmemiş çekinmeyecek yazardır. * * çelişkiye düşmüş yazardır. kendisini ekşileyenlerin ne halt olduklarını kestirememiştir ki keza entry e binahen kulağı olmayan yaratıktır, tiratordur , sağırdır. * türkünün ne olduğunu, nasıl söylendiğini, nasıl bir ses gerektiğini bilmeyen mallara selam eden yazardır. * çok heyecanlı yazar. * kendi ismi altına yazı yuazarak, kendisinin nasıl bir duygunun eseri oldugu anlaşılan yazardır. özelden küfür edecek kadar kansız dır kendisi, bende isminin altına yazacak kadar aşikar etmeyi severim efenim. * konseptle biraz daha barışık olmasını dilediğim yazar arkadaşımız. biraz dikkat. * seovim olucak birazdan, hissediyorum. seovim oldu, öpüyorum yanaklarından. * bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır. * * hiçbir şey değil de güldürdü yahu bu saatte. ulan eskiden bir karşıtlık çıkardı sözlükte de insanlar "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." gibisinden şeyler yazarlardı eşlerinin-dostlarının başlıkları altına. söz konusu taraflar da kendi kavgalarını-davalarını "adam gibi" anlatırlardı kendi rumuzlarının altında. öyle bir halde ki kendi rumuzuna "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." yazmış elaman. açıklasana yahu, nedir derdin nesin sen? * ergen hezeyanları içerisinde bocalayan yazar. sakin ol, otur bir ayranımızı iç yiğidim. sözlükte yazmak, orta asya bayırlarında at koşturmaya benzemez. ucuz milliyetçilik pek para etmez burada, edeceği de 3-5 karma puanı bir şey. * değil dördüncü nesil, moderatör olsa bu format bilgisi, bu insan saygısıyla zerre önemsenmeyecek elma kurdu. nesil nesil dediğin nedir be arkadaşım, ben 6 yaşından beri sözlük okuyorum. kompleks yapacak bir durum yok senin anlayacağın. * keyiften dort kose olmuş dortte dort tutturmuş yazardır. insana saygı duyar, ha bir de etinden ve sütündan yararlanılan hayvanlara. * * * takma ismiyle açıldığı başlığı laf sokma entryleri ile dolmuş enteresan boluyu pek sevmeyen yazardır. * dörtte dört tutturmaya çalışırken üçün birini tutabilecek tutankamon. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 PM. |