![]() |
sevgisiyle rezil olanlar * bir umut sarikaya uzun-öykü sü. "her gece sen değil de bir adam çıkmıyor aklımdan. adına erkin diyelim..." cümleleriyle başlar öykü. erkin in bomboş hayatını bir iki karede anlatır. ve sonra erkin le karşılaştıkları o talihsiz günü: sevgilisiyle dolaşmakta olan umut otobüs durağında erkin le karşılaşır. erkin, umut un kırmızı montlu sevgilisine laf atar: "şşşşt kırmızılı! alırım aklını diyorum! ahh.. hastasıyım!" şimdi umut ne yapacaktır? dönüp kaplan tekniğiyle erkin e girişse, modern sevgilisi tarafından kınanacaktır. olayı espriye verse, "o zaman da kadınsın, korunmadığını, aylardır bir buggs bunny le birlikte olduğunu düşüneceksin." olayı görmezden gelip bambaşka şeylerden bahsetse... hayır! böyle bir durumda, "bu ilişkide sıçan taraf hep ben oluyorum." ve artık tek yapılacak şey, "ellerini açıp yaradana dua etmek ve celalettin cerrah tan yeni bir huzur operasyonu dilemektir." * trt2 gibi kadin karikaturunun ana temasi ben artık cumhuriyet gazetesi alıp bir hafta okumak değil fanatik'i bir solukta okumak istiyorum. imza gününe gitmek değil, inzagi'nin gollerini izlemek istiyorum çık hayatımdan trt2 gibi kadın... http://www.facebook.com/p...aid=-1&oid=5093383506 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 AM. |