![]() |
burock * msn zirvesinden anladığım kadarıyla aşık olduğu kızın ismini bilmeyen, sert kişilikli taviz vermeyen yazar.. * 14 ekim 2006 bursa da iftar yapiyoruz zirvesinde tanistigim, benim gibi white chocolate mocha sevdiginide ogrenmis oldugum yazar/kameraman. * kendisi iyi biri fakat tek eksisi kerkesi kendisi gibi düşünmesi zira bana bile iyi insan demiştir. saygılar. * iyi insan, dost bunye, kendisiyle yine doya doya muhabbet edemedik ama yine de beraber vakit gecirmekten keyif alindi uuseri. * zirve sayesinde tanıdığım götürgeç şahsiyet*. şimdi iki 70'lik bir de bu adamı verin bana ıssız bir adaya düşersem üçüncü bir şey istemem. yani muhabeti hoş sosyal arkadaş. sigaranın lafını etmeyecek kadar cömert insan. * * zirve'de ayrı gayrı düşüp, son anlarında tanıştığımız muhabbet insan. çok çok memnun oldum diyebileceğim kişi.gecenin sonunda sanırım scarface 'i eve attı. * tekrar görüşelim, buluşalım adamı. * "scarface'le sadece arkadaşız!" açıklamasını yapma gereği duyan uuser. * * bir cümlesiyle zirveyi bitirmiş yazar *. abi ben bi sosyolojiyle uğraşamıyorum senin tüm dersler öyle. allah yardımcın olsun ne diyim *. pek muhabbet fırsatımız olmadı ama, kendini dinlettirebilen insanlardan. gerçekten memnun oldum yazarı kısacası. * beraber film bile izlemişizde haberimiz yokmuş. sağlam muhabbete daha sonraki zirvelerde de devam edeceğimize inandığım şahıs. * beni utandıran yazar... * bu arada fotoğraf makinası almadan önce danışacağım kişi. kendisine bi' gün zorla şarap içireceğim ayrıca * batak olayına da en kısa zamanda giriyoruz, ben iki üç gün çalışayım da rezil olmayayım bari... * * beni de utandıran yazar, sikti attı adımızı.. * uludağ'da felsefe okuyor olmasıyla kalbimi kazanmış hoşsohbet kişisi. * bursa zirveye doymak bilmiyor zirvesinde tanıştığım, her katılımcıyla muhabbet eden ilgili ve beyefendi yazar. * anladığım kadarıyla zirvede yokluğumu hisseden tek yazar... bir de bana felsefe öğretmesini sabırsızlıkla beklediğim insan.* septikler vardı en son, ne yapıyodu onlar* * sonu gelmeyen muhabetlerin ebesi, yarma konusunda mütehassıs kişisi, önce hüpleten sonra gümleten azgın yazar. * bursa zirveye doymak bilmiyor zirvesi'nde tanıştığım, gecenin başında yanyana oturduğum, sonra kaybettiğim yazar. * * yeter artik tez zamanda white chocolate mocha'ya gidilecek insan. zirveler kalabalik oluyor, bi araya gelip iki kelam edemiyoruz ki. * saygılı, efendi, kendi kuyusuna takılı kalmayıp dışarıya da bakmayı ihmal etmeyen sağlam adam, neler varmı$ da haberimiz yokmu$, top secret bilgiler, felsefik çağrı$ımlar, kadınlar, tekneler, i$in içinde tabanca da olsa 007 james burock * zirvelerin olmazsa olmazlarından. defansın da olmazsa olmazlarındanmış onu anladım kaç top çevirdin öyle helal olsun.. * defansta sergilediği mükemmel performansıyla kalemde huzur içinde durmamı sağlamış yazardır. * * * başarımı hazmedemeyen yazar. sonradan gönlümü almaya çalıştı ama kızdım bi' kere bilmiyorum artık... * * "üşeniyorum, o halde yarın" sloganıyla dikkat çeken yazar. * hem defansta hem ofansta başarılı bir maç çıkartan yazar. bir de arabasıyla evime bıraktı, sağolsun, varolsun. * uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 9ne ilk iştirak eden yazardır. iyi ki gelmiştir. sağolsundur. futboluna laf yoktur, olamazdır. * uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 9 de tanıstığım beyefendi kişiliği ile hemen kendini belli eden ve ayrıca defansın belkemiği yazar arkadaşımız umarım yeniden görüşüp ,oturup muhabbet eder ve gelecekteki djliği hakkında konuşuruz diyebileceğim yazar kişilik. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM. |