![]() |
oha falan oldum * artık eskitmiş olduğumuz ve eskisi kadar sık kullanmadığımız çok önemli bir ruh haline temas eden özlü söz. * tiki laflarından biri * komik olduğu sanılan ama bi okadar da kro kızların kullandığı tipsiz laf * avrupa yakasının iğrenç selinin iğrenç tiklemesi ve de filmi iğrenç yapıyo * yahoo'da bu isimde bir grup var. biri beni uye yapmis * oha falan olunmaz oha falan dogulur. * "çüş falan oldum" ile aynı anlamda olan, gerekli yerlerde yer değiştirebileceğimiz ve anlamda hiçbir kayma ve bozulmaya sebep olmayacak sözcük öbeği. * tiki salak kızların agızlarından düşürmedikleri ikinci şey.* * tiki kızların sık kullandıkları cumle.bu cumleyi kullandıklarında genelde ağızlarında sakızda olur ve cak cak çiğnerler. başka bir ifadeyle oha falan oldum yaneee! * bir cilgin sedat parçası. süper bir eser. herkes dinlemeli. * * yozlaşan türkçemizin simgeselleşmiş göstergesidir. * türk komedi * dizisinde yani avrupa yakası dizisinde amerikan esprisi tarzında bir espri yaptıklarını zanneden kişilerin güzel türkçemizi yıkmak için kullandıkları bir balyoz olarak gördüğüm iğrenç söz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:06 AM. |