![]() |
a mi diyim b mi diyim c mi diyim d mi diyim * bir sahan klasiği. gerçeği şu ki a mı diyeyim? b mi diyeyim? c mi diyeyim? d mi diyeyim? * "bi gopya versenge lağğnn" şeklinde devam eder. dort $ik arasinda kalan ki$inin sallamadan once kendine sordugu son soru. * kuşkuyla ve telaşla alfabeyi okumaya çalışan ilkokul öğrencisinin repliğidir. * Şahan ı şahan yapan repliktir.Ağzındaki sigarası ve spikere yağdırdığı tehditler de repliği tamamlayan unsurlardır. * bir şahan gökbakar klasiği. ayrıca agresiftir ve ek$i sözlük yazarıdır. * yaran şahan repliğidir. -a mi dim b mi dim c mi dim d mi dim, ne dim? elini çenene koyuyorsan b diyorum, kafana kaşıyorsun d diyorum.. -recep bey benim hiç bir hareketimin cevap ile alakası yok. -konusma leyn. * -di bakalım birini. * ++karar veremediyseniz joker hakkınız... --gonuşma lan bırak şimdi jokeri konan aklını alırım. a mı dim b mi dim? * şahan gökbakar'ın en iyi repliklerinden birisi. * * bunun devaminda da "ne diym ?" der sahan. * +amıdimbemidimcemidimdemidim.. bo$luk yoktur, "yi"ler yutulur..* |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:11 AM. |