![]() |
zurna * bir tür üflemeli çalgı. * chat safsatasında bütün serverlardaki en ünlü en kalabalık chat odası... * davulun ebedi dostu.. * yeni bir sözlük oluşumunu içinde barındıran site. http://www.zurna.com/sozl...browse/zurna%20s%F6zl%FCk * bağlanıldığında aynı anda 9387598372 tane abazanın özele doluştuğu, slm asl? gibi muhabbetlere girdiği, ircnin en ünlü ve herkesi bir kerecik de olsa ağına düşüren kanalıdır. * sıktırılmış burun. * irc in eski bir kanalı girilmesi tavsiye edilmez. * trakya yöresi türkülerinde,özellikle dokuz sekizlik türkülerde çokça kullanılan ,edirne sınırlarına girdiğiniz andan itibaren,karşınıza virtiözlerinden bolca cıkması mümkün olan güzel çalgı!yanında davul varsa bi tekirdağ karşılaması yapmadan olmaz! * müzik enstrümanları aleminin ismail yk'sı. iğrenç... * görüldüğü an her an herkesin bütün gençliğinde bir zamanı bilgisayara veya internet kafe ye adamış insanların "uln ben bunu nerden hatırlıyorum" denmesi suretiyle yapılan soru cümlesinin sorulma sebebi. * sözcüğün etimolojisi şu şekildedir: sûr- nay , sûr * " düğün", nay " ney " yani düğün çalgısı. eski Osmanlı minyatürlerinde görülebilir. bk. Levnî " sûr-name-i humayûn" * son deliğine kolay gelsin denilesi enstrüman. * sesini duyduğum anda gülme krizine girdiğim üflemeli çalgı. * çok meşhur bir chat odasıydı. mirc'de. serdar kuzuloglu'nun zurna rumuzlu bir arkadaşı tarafından 1996'da kurulmuştur. http://www.radikal.com.tr...11/2005&ek_tarihi=YOK * zurnanaın zırt dediği yer. * zirt diyecegi yer merak edilen calgi. * zırt diyeceği yer genelde kendi yani zurna ba$lığıdır. * son vj bülent hiti. beni küçük görene bakın ne de büyük sevdiği için canının bile veremez bende aşkın zurnası sende cılız düdük nananay nay nananana nay nay * * meyilli vj bülent'in şarkısı. klibi kral tv ekranlarında dönmekte. klibi görünce salavat falan getirmeyin. korkmayın. alt tarafı şarkı. * klibi mavi istiridye barinda çekilen şarkı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:16 PM. |