![]() |
ABAYİ YAKMAK sizce ne demek, ABAYİ YAKMAK size neyi çağrıştırıyor? * odunun bittiği yerde... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] hava buz gibidir..abanın altına sığınmak yetmez iken bir ateş yakarsın koyunlar yünleri altında mutluyken..ateş ucundan tutuşturur abanı..farkında değilsindir önce..yüreğine ulaşıncayadek eteş dumanını bile görmezsin..koyunlar mutludur yünlerinin altında Ben sana abayı yakmışım gardaşşşş... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) bi gün kar yağarken iki sevgili geziyolarmış... sonra kız çok üşüdüm demiş... az sonra da çocuk abasını yakmış ısınmak için... çok sonra da kız bunu terketmiş... daha sonraları çocuk hep, ben onu çok seviyordum demiş.. abayı bile yakmıştım ona... - muhtemelen böyledir hikayesi ) yorgun düşmek ve kesılmek buz,sokulmak ıçıne askın Şimdi bir aşk sayhası salacağım havalara.... Derlerki bu adam isyan basıyor damarlara... aşk.aşık olmak. Isınmak için elinde hiçbir şeyin bulunmadığı fakirlik hali. öyle bir sevda türüne işaret etmektedir ki...üzerinizdeki urba yansa farkedemiyecek bir halet-i ruhiye içinde olmaktır... şimdilerde bırakın aba yansın,yanacak abaları yok insanların...ha aba yansa bunu gözü görmeyecek yüreklerde sevda yok... ( Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |